Global Fleet Manager of the Year 2020

Global Fleet Manager of the Year 2020 ανακηρύχθηκε ο Jean-Philippe Caraes, Strategic Supply Manager – Vehicle Management στην Hilti Corporation. Για πρώτη φορά, το βραβείο απονεμήθηκε σε διαδικτυακή εκδήλωση μόνο.

Την απονομή του βραβείου στην τελετή των Fleet Europe Awards έκανε ο Stefan Herbert, Senior Manager International Corporate Sales της Mercedes-Benz.

Το βραβείο Global Fleet Manager of the Year αναγνωρίζει το άτομο ή την ομάδα μιας πολυεθνικής εταιρείας που έχει αναπτύξει την αριστεία στον στόλο των οχημάτων και την κινητικότητα σε τουλάχιστον δύο ηπείρους σε όλο τον κόσμο, σεβόμενοι τόσο τις περιφερειακές προσδοκίες όσο και την τοπική πραγματικότητα.

Ο κ. Caraes έπεισε την κριτική επιτροπή για το μακροπρόθεσμο όραμα της στρατηγικής του. Δημιούργησε ένα Βιβλίο Διαχείρισης Οχημάτων, ένα ολοκληρωμένο έγγραφο βέλτιστων πρακτικών 80 σελίδων για όλους τους διαχειριστές χρηματοδότησης και προμηθειών που συμμετέχουν στη λήψη αποφάσεων για την κατηγορία στόλου οχημάτων. Επίσης, εφάρμοσε μια παγκόσμια στρατηγική εκπομπών CO2 για μετάβαση όλων των στόλων σε πιο πράσινες εναλλακτικές λύσεις με ομαλό και αποτελεσματικό τρόπο.

“Είμαστε πολύ ευτυχείς που διακριθήκαμε από την κριτική επιτροπή με αυτό το βραβείο. Το βλέπουμε ως αναγνώριση του έργου και των προσπαθειών που καταβάλαμε τα τελευταία χρόνια”, δήλωσε ο κ. Caraes κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής τελετής απονομής.

Ο Global Fleet Manager of the Year 2020 διαχειρίζεται έναν στόλο 14.034 οχημάτων της Hilti παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων 8.000 στην Ευρώπη, 2.350 στη Βόρεια Αμερική, 2.200 στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού (APAC), 919 στην AMEA (Ασία-Μέση Ανατολή και Αφρική) και 565 στη Λατινική Αμερική.

Προηγούμενο άρθροEuropean Fleet & Mobility Manager of the Year
Επόμενο άρθροΗ Ελλάδα στον χάρτη των καθαρών – βιώσιμων μετακινήσεων