European Fleet & Mobility Manager of the Year

Ο τίτλος του European Fleet & Mobility Manager of the Year απονεμήθηκε στον Wojciech Regucki, EMEA Fleet Manager της AbbVie.

Ο κ. Regucki παρέλαβε το βραβείο του από τον Vinzenz Pflanz, Πρόεδρο Εταιρικών Πωλήσεων της, Sixt SE, κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των βραβείων στο διαδικτυακό Fleet Europe Summit στις 18 Νοεμβρίου.

“Αυτό το βραβείο δεν είναι μόνο για μένα αλλά και για ολόκληρη την κοινότητα του στόλου της AbbVie“, δήλωσε ο κ. Regucki κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής τελετής των Fleet Europe Awards.

Το βραβείο European Fleet & Mobility Manager of the Year απονέμεται στο άτομο που έχει επιδείξει την ανάπτυξη ενός προγράμματος, που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της αποτελεσματικότητας των προμηθειών και της διαχείρισης προμηθευτών, με τη βελτιστοποίηση των εκπομπών καθώς και την ασφάλειας των οχημάτων και την προσοχή σε νέες λύσεις κινητικότητας

Η κριτική επιτροπή εντυπωσιάστηκε από τον τρόπο που ο κ. Regucki έχει διαμορφώσει μια πρακτική στρατηγική στόλου υιοθετώντας παράλληλα νέες πρωτοβουλίες κινητικότητας. Σε όλες σχεδόν τις αγορές EMEA, εισήγαγε ένα επίδομα κινητικότητας, επιτρέποντας μεγαλύτερη ευελιξία στις μετακινήσεις. Ξεκίνησε μια πλατφόρμα κινητικότητας που περιλαμβάνει μια λίστα κινήτρων, ταξιδιωτικών επιλογών κ.λπ. σύμφωνα με το προφίλ του οδηγού.

Η AbbVie, ανέπτυξε επίσης μια επιλογή ιδιωτικής μίσθωσης για ηλεκτρικά ποδήλατα ή μοτοποδήλατα για τους εργαζομένους της και τις οικογένειές τους. Ακόμα, ο κ. Regucki χρησιμοποιεί νέα εργαλεία πληροφορικής για όλους τους εργαζόμενους και προχώρησε σε εκστρατεία για περισσότερες εικονικές συναντήσεις χρησιμοποιώντας εργαλεία όπως τα Webex, Zoom και Microsoft Teams.

Ο στόλος της Abbvie αποτελείται από 15.000 οχήματα παγκοσμίως, με τα 4.800 από αυτά στην Ευρώπη.

Στον κ. Regucki της AbbVie απονεμήθηκε και δεύτερο βραβείο, του European Fleet Procurement Manager of the Year. Το βραβείο αυτό απονεμήθηκε από τον Steffen Schick, CEO της Fleet Logistics.

Αυτό το βραβείο επιβραβεύει το άτομο που έχει τη δύναμη λήψης αποφάσεων στον στόλο στην Ευρώπη και μπορεί να επιδείξει σημαντική συμβολή στην εκτέλεση της στρατηγικής στόλου οχημάτων της εταιρείας όσον αφορά στην εναρμόνιση πολιτικής, την αποτελεσματικότητα της διαδικασίας, την επιλογή προμηθευτή και τη βελτιστοποίηση του κόστους.

Ο κ. Regucki διαχειρίζεται 4.800 οχήματα στην Ευρώπη. Είναι δημιουργός της Fleet Academy, ενός προγράμματος διαμοιρασμού βέλτιστων πρακτικών για τοπικούς fleet managers της AbbVie. Επίσης, δημιούργησε με επιτυχία μια διεθνή στρατηγική με διακυβέρνηση και εκτέλεση στις περιοχές και καθόρισε και εφάρμοσε με επιτυχία νέες διαδικασίες επιλογής οχημάτων.

.

Προηγούμενο άρθροΗνωμένο Βασίλειο: stop στα βενζινοκίνητα και ντίζελ το 2030
Επόμενο άρθροGlobal Fleet Manager of the Year 2020