Επιστρέφοντας ως υβριδική εκδήλωση μετά την περσινή εικονική, το Global Fleet Conference 2022 θα πραγματοποιηθεί στο Cascais, το διάσημο παραθαλάσσιο θέρετρο λίγο έξω από τη Λισαβόνα, την πρωτεύουσα της Πορτογαλίας.

Το 10ο ετήσιο Global Fleet Conference θα πραγματοποιηθεί από τις 2 έως τις 4 Μαΐου, στο Ξενοδοχείο Cascais Miragem.

Η εκδήλωση θα επικεντρωθεί στο βασικό πλέον συστατικό οποιουδήποτε παγκόσμιου στόλου και στρατηγικής κινητικότητας: την Αειφορία.

Η βιωσιμότητα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, στόχους για ουδέτερο άνθρακα, οχήματα μηδενικών εκπομπών, δεοντολογικές επιχειρηματικές πρακτικές και κοινωνικά υπεύθυνα επιχειρηματικά πρότυπα.

Γι΄ αυτούς τους λόγους, η Βιωσιμότητα αποτελεί κρίσιμο στοιχείο στρατηγικής της επιχείρησης. Θα καθορίσει το σωστό μέγεθος του στόλου σας και θα ελαχιστοποιήσει το περιβαλλοντικό σας αποτύπωμα. Αμφότερα θα αυξήσουν την αποτελεσματικότητα των στόλων.

Ωστόσο, όπως γνωρίζουν οι υπεύθυνοι παγκόσμιων στόλων, οι εθνικές αγορές κυμαίνονται σε πολύ διαφορετικά επίπεδα ωριμότητας όσον αφορά στη βιωσιμότητα. Αυτό αποτελεί πρόκληση για τους παγκόσμιους στόλους, αλλά και ανταμοιβή στην πορεία τους προς την Αειφορία.

Από τις 2 έως τις 4 Μαΐου, στο Global Fleet Conference 2022, τη μεγαλύτερη συγκέντρωση ειδικών και επαγγελματιών παγκόσμιων στόλων της χρονιάς, θα συμμετέχουν στελέχη του κλάδου, ηγέτες κοινής γνώμης και αρμόδιοι λήψης αποφάσεων από διάφορες περιοχές του κόσμου.

Θα μοιραστείτε πληροφορίες, θα συναντήσετε κόσμο και θα ανταλλάξετε βέλτιστες πρακτικές, χάρη στην παρουσία των μελών του Global Fleet Managers Club, των βραβευμένων fleet managers και πολλών άλλων.

Tα κύρια θέματα που θα συζητηθούν κατά τη διάρκεια του Global Fleet Conference 2022 είναι τα ακόλουθα:

Δευτέρα 2 Μαΐου: Προσυνεδριακές επαφές δικτύωσης

  • Διάφορες συναντήσεις με τοπικούς και παγκόσμιους επαγγελματίες στόλου:
    • Fleet LatAm Business Networking Group
    • Global Fleet APAC Business Networking Group
    • Global Fleet Managers Club

Τρίτη 3 Μαΐου: 1η Ημέρα Συνεδρίου

  • Τάσεις Παγκόσμιας Οικονομίας

Επισκόπηση των μακροοικονομικών τάσεων που θα κυριαρχήσουν φέτος και πώς θα επηρεάσουν διεθνείς και παγκόσμιες εταιρείες και στόλους.

  • Ο γύρος του κόσμου σε 70 λεπτά

Δεν μπορείτε να γίνεται «παγκόσμιοι» χωρίς να κατανοήσετε τις ιδιαιτερότητες των διαφόρων περιοχών στόλου του κόσμου. Αυτή η ενότητα θα εμβαθύνει στις περιφερειακές δυναμικές.

  • Υιοθέτηση ηλεκτρικών οχημάτων παγκοσμίως. Η ηλεκτροκίνηση παγκοσμιοποιείται, αλλά η ετοιμότητα για ηλεκτρικά οχήματα ποικίλλει σημαντικά ανά τον κόσμο. Η κατανόηση του γεγονότος αποτελεί προϋπόθεση δημιουργίας σωστής παγκόσμιας στρατηγικής EV.
  • Στρατηγικές επιτυχούς βιώσιμης διαχείριση στόλου

Η επιτυχία είναι αποτέλεσμα σχεδίου – καλά μελετημένου και εκτελεσμένου. Πώς δημιουργείς κάτι τέτοιο; Σε αυτήν την ενότητα, οι βραβευθέντες θα μοιραστούν τις καλύτερες πρακτικές τους.

  • Προετοιμαστείτε για την απόλυτη καταιγίδα

Η αλλαγή επέρχεται πιο γρήγορα από ποτέ. Ευτυχώς, η αλλαγή προσφέρει ευκαιρίες, αλλά και κινδύνους. Αυτή η ενότητα θα περιγράψει πώς να προσδιορίσετε τα οφέλη.

Τετάρτη 4 Μαΐου: 2η Ημέρα Συνεδρίου

  • Αειφορία και Έξυπνη Τεχνολογία

Σε διάφορες επιμέρους ενότητες, μάθετε πώς η τεχνολογία συνδεδεμένου στόλου μπορεί να υποστηρίξει στόχους στόλου και κινητικότητας όσον αφορά στον ουδέτερο άνθρακα.

  • Βιωσιμότητα και Έξυπνη Χρηματοδότηση

Σε διάφορες επιμέρους ενότητες, μάθετε πώς αναδιαμορφώνεται η χρηματοδότηση οχημάτων, με πιο ευέλικτες και βιώσιμες λύσεις που συνάδουν με την παγκόσμια μετάβαση στη χρηστικότητα.

  • Βιωσιμότητα και Έξυπνη Κινητικότητα

Σε διάφορες επιμέρους ενότητες, μάθετε πώς οι εξελίξεις στην τεχνολογία συστημάτων κίνησης μπορούν να ωφελήσουν τη λειτουργία των διαφόρων στόλων σας.

Μπορείτε να εγγραφείτε εδώ: https://conference.globalfleet.com/

Προηγούμενο άρθροAptiv – Audi: Επενδύουν στην TTTech Auto
Επόμενο άρθροΟ Άλιμος και το Ρέθυμνο στους 12 φιναλίστ για την ΕΕΚ