Ο κλάδος προμηθευτών Fleet and Mobility αναζητά συνεχώς νέες βελτιωμένες υπηρεσίες και εργαλεία για να υποστηρίξει τους πελάτες του στην επίτευξη των στόχων διαχείρισης στόλου και κινητικότητας. Για να αναδείξει τις τελευταίες καινοτομίες του κλάδου, το Fleet Europe διοργανώνει τα Βραβεία Καινοτομίας (Fleet Europe Innovation Award) 2024 για Προμηθευτές.

Αυτά τα βραβεία αφορούν σε καινοτόμες προσεγγίσεις, εργαλεία, προϊόντα ή υπηρεσίες του κλάδου διεθνούς στόλου και κινητικότητας, προς όφελος της αποτελεσματικότητας διαχείρισης.

Οι 16 φιναλίστ του Fleet Europe Innovation Award 2024 (με αλφαβητική σειρά):

1. Alphabet – Carbon Manager

2. Arval – Mobility Pass

3. Athlon – Athlon Charge 

4. Avrios – Avrios Document AI

5. Ayvens – The Rightsizing Tool

6. BP – Carbon Manager Portal 

7. Bridgestone – EV Charger Monitoring

8. ConnectedCars – ConnectedLeasing

9. Dini Tech – Charging4Fleets by BRGkick

10. Echoes  – Car Fleet 

11. Enterprise Mobility – Employee Car Club

12. Geotab – Geotab ACE 

13. GO Eve – DockChain 

14. Mobivia – HubTech by CarStudio

15. Optimum – Intermediate Vehicle Inspections Service

16. Sortimo – ProPartition Move

Αυτές οι καινοτομίες θα αξιολογηθούν και θα κριθούν από τους fleet managers του Global Fleet Managers Club. Ο νικητής θα ανακοινωθεί στις Fleet Europe Days 2024, στο Μιλάνο. Κλείστε τη θέση σας εδώ. 

Οι Fleet Europe Days είναι μια διήμερη εκδήλωση που πραγματοποιείται στις 23 και 24 Οκτωβρίου και προσφέρει άφθονες ευκαιρίες δικτύωσης, εκπαιδευτικά προγράμματα και παρουσίαση νέων προϊόντων και υπηρεσιών.

Η 1η ημέρα επικεντρώνεται στις εκπαιδευτικές συνεδρίες για Fleet & Mobility Managers, στο Remarketing Forum και στην έναρξη του Fleet Europe Summit.

Η 2η ημέρα εστιάζει στις συνεδρίες του Fleet Europe Summit και προσφέρει ευκαιρίες δικτύωσης στο Fleet Europe Village, και τον εορτασμό των βέλτιστων πρακτικών στον κλάδο με την απονομή βραβείων.

Προηγούμενο άρθροΗ Kosmocar γιορτάζει 50 χρόνια Volkswagen Golf
Επόμενο άρθροΚαναδάς: επιβολή νέων δασμών σε σπάνιες γαίες, μπαταρίες από Κίνα