Οι FCA, Ferrari και Marelli στη μάχη κατά του COVID-19, εξετάζοντας το ενδεχόμενο να βοηθήσουν στην παραγωγή αναπνευστήρων
ARIA 150 is an advanced intensive care lung ventilator for the respiratory treatment - SIARE ENGINEERING

Οι FCA, Ferrari και Marelli στη μάχη κατά του COVID-19, εξετάζοντας το ενδεχόμενο να βοηθήσουν στην παραγωγή αναπνευστήρων.

Οι ιταλικές αυτοκινητοβιομηχανίες Ferrari και Fiat Chrysler (FCA) βρίσκονται σε συνομιλίες με τον μεγαλύτερο κατασκευαστή αναπνευστήρων της γειτονικής χώρας για να βοηθήσουν στην αύξηση της παραγωγής των σωστικών συσκευών που χρειάζονται επειγόντως για την αντιμετώπιση της κρίσης του κορωνοϊού, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Reuters.

Η Ιταλία, που βρίσκεται στο επίκεντρο της πανδημίας και η κυβέρνησή της έχει ξεκινήσει μια μεγάλη επέκταση του αριθμού των κλινών εντατικής θεραπείας, πολλές από τις οποίες απαιτούν αναπνευστήρες για να κρατούν ζωντανούς τους ασθενείς.

Η Siare Engineering, εδρεύει στη βόρεια Ιταλία, όπου παρατηρούνται οι περισσότεροι θάνατοι και της έχει ζητηθεί από την ιταλική κυβέρνηση να υπερτριπλασιάσει την παραγωγή της σε αναπνευστήρες. Έτσι, βρίσκεται σε συνομιλίες με τη Fiat Chrysler Automobiles, τη Ferrari και την ιταλική κατασκευαστική εταιρεία εξαρτημάτων Marelli, για να κατασκευάσουν ορισμένα εξαρτήματα, να προμηθευτούν άλλα από άλλες πηγές και να βοηθήσουν στη συναρμολόγηση αναπνευστήρων.

Προηγούμενο άρθροΗ αυτοκινητοβιομηχανία αντιμετωπίζει πρωτοφανή κρίση
Επόμενο άρθροΗ Κίνα μπορεί να χαλαρώσει τους κανόνες για τις εκπομπές