Με την εφαρμογή της νέας γενιάς συστημάτων προηγμένης συνδεσιμότητας να ξεκινά άμεσα στα μοντέλα της Jeep και την τεχνολογία plugin Hybrid να βρίσκεται προ των πυλών, η FCA Greece προχώρησε στην υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου πλάνου γαι την εκπαίδευση του ελληνικού δικτύου της Jeep στη νέα εποχή της αυτοκίνησης.

Διαθέτοντας το πλέον αναγνωρίσιμο όνομα στην κατηγορία των SUV, η Jeep, παράλληλα με τις εκτός δρόμου δυνατότητες των μοντέλων της, προσφέρει ήδη μια σειρά προηγμένων λύσεων συνδεσιμότητας που καθιστούν πιο άνετη και ασφαλή την μετακίνηση κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Με το εμπορικό λανσάρισμα των νέων plug-in υβριδικών μοντέλων Jeep Renegade και Compass μέχρι τα μέσα της επόμενης χρονιάς να ανοίγουν μια νέα σελίδα στην ιστορία της μάρκας, η FCA Greece υλοποίησε ένα ολοκληρωμένο πλάνο εκπαίδευσης της ομάδας συμβούλων πωλήσεων της Jeep, έτσι ώστε το κοινό να μπορεί να ενημερωθεί και να απολαύσει στο μέγιστο βαθμό τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις.

Τη σειρά ηλεκτρικής εκπαίδευσης και ενημέρωσης ήρθε να επιστεγάσει μια ξεχωριστή διήμερη εκπαίδευση της ομάδας συμβούλων πωλήσεων της Jeep στην Αράχοβα και στους Δελφούς, όπου αναλύθηκαν οι δυνατότητες που προσφέρει η νέα γενιά του συστήματος πολυμέσων Uconnect Box-Connectivity, με το χρήστη να έχει στη διάθεση του μια σειρά εφαρμογών, η οποία διευκολύνει και κάνει πιο ασφαλή τη χρήση του αυτοκινήτου του. Η νέα γενιά συνδεσιμότητας εκτός από τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης που ενημερώνουν τις αρχές σε περίπτωση π.χ. ενός ατυχήματος, περιλαμβάνουν και λύσεις όπως ο εντοπισμός τελευταίας θέσης στάθμευσης του αυτοκινήτου, οι προηγμένες υπηρεσίες πλοήγησης, η ενημέρωση της κατάστασης του αυτοκινήτου (πίεση ελαστικών, ποιότητα λιπαντικού κινητήρα, κτλ.) ή ακόμα και το κλείδωμα/ξεκλείδωμα του αυτοκινήτου μέσω του κινητού τηλεφώνου του χρήστη.

Το αναβαθμισμένο επίπεδο συνδεσιμότητας θα αναδειχθεί πλήρως στις plugin υβριδικές εκδόσεις των Renegade και Compass, οι οποίες αναμένεται να λανσαριστούν στα τέλη του 1ου 6μηνου του 2020. Τα πρώτα plug-in υβριδικά μοντέλα της Jeep θα προσφέρουν όλα τα πλεονεκτήματα της μάρκας, ενώ επιπλέον θα έχουν σημαντικά χαμηλότερο επίπεδο κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών ρύπων. Τα συγκεκριμένα μοντέλα θα διαθέτουν συνδυαστική ιπποδύναμη άνω των 200 ίππων, δυνατότητα τετρακίνησης μέσω του τοποθετημένου στον πίσω άξονα ηλεκτροκινητήρα (σύστημα Jeep eAWD), δυνατότητα κίνησης αμιγώς με ηλεκτρισμό, αλλά και εκπομπών ρύπων στο επίπεδο των μόλις 50γρμ./χλμ.

Τα πλεονεκτήματα που φέρνει αυτή η τεχνολογία, αλλά και γενικότερα οι επιλογές των ηλεκτρικών ή υβριδικών μοντέλων στην καθημερινή χρήση, τόσο για το χρήστη, όσο και για το περιβάλλον αναλύθηκαν ώστε η ομάδα συμβούλων πωλήσεων της Jeep να μπορεί να προτείνει στους καταναλωτές την ιδανική λύση ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε χρήστη.

 

Προηγούμενο άρθροΟι αυτοκινητοβιομηχανίες ανησυχούν για τον ΠΟΕ
Επόμενο άρθροΝέο Nissan Versa: Best Buy του Consumer Guide στις ΗΠΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here