Μαζί με τα Rogue και Rogue Sport, το νέο Nissan Versa 2020 ανακηρύχτηκε νικητής στα ετήσια βραβεία Automotive Best Buy του Consumer Guide.

Είναι η πρώτη φορά που το Nissan Versa 2020 κερδίζει το συγκεκριμένο βραβείο, με το Rogue να λαμβάνει την εν λόγω αναγνώριση για 6η συνεχή χρονιά και το Rogue Sport να κερδίζει το βραβείο για τρίτη συνεχή χρονιά.

Επιλέγοντας τους ετήσιους νικητές, ο θεσμός του Consumer Guide αξιολογεί πάνω από 150 νέα οχήματα που πωλούνται στις Ηνωμένες Πολιτείες, επιλέγοντας μόνο τα κορυφαία οχήματα σε κάθε κατηγορία, ως Best Buys. Εκτός από τις αντικειμενικές αξιολογήσεις, ένα όχημα πρέπει επίσης να αξίζει τα χρήματα που δαπανώνται γι αυτό (value for money), σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές της κατηγορίας του.

“Είμαστε κατενθουσιασμένοι με την αναγνώριση που έλαβε το νέο Nissan Versa, ακριβώς πάνω στο ξεκίνημά του. Δουλέψαμε απίστευτα σκληρά για να προσφέρουμε  ένα φανταστικό όχημα και είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι που το Consumer Guide αναγνώρισε αυτό το επίτευγμα”, δήλωσε ο Rob Warren, επικεφαλής μάρκετινγκ της Nissan North America.

Το ολοκαίνουριο, τρίτης γενιάς Versa, είναι το πρώτο αυτοκίνητο της κατηγορίας subcompact που κερδίζει αυτό το βραβείο. Το εκλεπτυσμένο και συναρπαστικό sedan χαρακτηρίζεται από ένα εκφραστικό εξωτερικό, καθώς και από ένα φρέσκο εσωτερικό με  κορυφαία τεχνολογία, κάτι που είναι σπάνιο στην κατηγορία του. Εκτός από το Nissan Safety Shield 360, το Versa διαθέτει, μεταξύ άλλων τα Intelligent Driver Alertness και Intelligent Cruise Control και μάλιστα σε εξαιρετικό επίπεδο τιμών.

Το κορυφαίο σε πωλήσεις για τη Nissan, Rogue, διακρίθηκε στην ανταγωνιστική κατηγορία των compact crossovers για 6ο συνεχόμενο έτος. Προσφέροντας τον ιδιαίτερα επιθυμητό συνδυασμό της άφθονης ευρυχωρίας σε μια προσιτή τιμή, είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση και οικογενειακές αποδράσεις. Το 2020 Rogue διαθέτει το καινοτόμο Rear Door Alert (RDA), το πρωτοποριακό σύστημα Divide-N-Hide στον χώρο αποσκευών, την ηλεκτρική πίσω πόρτα με ανίχνευση κίνησης, καθώς και την προηγμένη τεχνολογία υποστήριξης οδηγού, όπως το ProPILOT Assist, το Nissan Safety Shield 360 και το Intelligent All-Wheel Drive.

Σε ότι αφορά το Nissan Rogue Sport, αυτό θριάμβευσε στην κατηγορία των subcompact crossover για τρίτη συνεχή χρονιά. Με το “σωστό μέγεθος”, το μοντέλο τοποθετείται ακριβώς κάτω από το δημοφιλές Rogue, ξεχωρίζοντας για τον κομψό, δυναμικό και απολαυστικό στην οδήγηση χαρακτήρα του,  προσφέροντας παρόμοιες προηγμένες τεχνολογίες και αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά.

“Με τρία βραβεία στα Best Buys για το 2020, η Nissan συνεχίζει να αποδεικνύει την ικανότητά της να παρέχει οχήματα υψηλής αξίας και περιεχομένου, απολαυστικά στην οδήγηση και κατάλληλα για τον τρόπο ζωής των πολυάσχολων Αμερικανών”, δήλωσε ο Tom Appel, εκδότης του Consumer Guide.

 

Προηγούμενο άρθροΕκπαίδευση του δικτύου της Jeep στην νέα εποχή
Επόμενο άρθροΑνανεώνονται τα Audi RS 5 Coupé και RS 5 Sportback