Ο Michael Kirsch αναλαμβάνει Πρόεδρος και CEO της Porsche China και της Porsche Hongkong and Macao την 1η Ιουνίου 2022, αντικαθιστώντας τον Jens Puttfarcken, που αναλαμβάνει Επικεφαλής Πωλήσεων Ευρώπης της Audi AG.

Ο Michael Kirsch, 56 ετών, είναι CEO της Porsche Japan από το 2019. Προηγουμένως κατείχε την ίδια θέση στην Porsche Korea για τρία χρόνια. Μεταξύ 2012 και 2016, απέκτησε λεπτομερείς γνώσεις ως Chief Operating Officer της Porsche China. Πριν ενταχθεί στην Porsche, κατείχε ανώτερες διευθυντικές θέσεις στην BMW και σε διεθνή αλυσίδα ξενοδοχείων.

Michael Kirsch, Πρόεδρος και CEO των Porsche China, Hongkong & Macao από την 1η Ιουνίου 2022

«Από διάφορες θέσεις ευθύνης, ο Michael Kirsch συνέβαλε στην επιτυχή ανάπτυξη της Porsche στην Ασία και αποτελεί την ιδανική επιλογή ως CEO της Porsche China –από τις πιο σημαντικές μας αγορές παγκοσμίως», αναφέρει ο Detlev von Platen, Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου, υπεύθυνος πωλήσεων και μάρκετινγκ της Porsche AG. «Ο Michael είναι ιδιαίτερα ικανός, ειδικά στην ικανοποίηση πελατών και την ποιότητα υπηρεσιών. Είμαι βέβαιος ότι θα αναπτύξει περαιτέρω την κινεζική αγορά με πολλές πολύτιμες πρωτοβουλίες και θα συνεχίσει την ενίσχυση του αντίκτυπου της μάρκας μας».

Ο προκάτοχός του, Jens Puttfarcken, αναλαμβάνει Επικεφαλής Πωλήσεων Ευρώπης της Audi AG την 1η Ιουνίου 2022. Ο κ. Puttfarcken χρημάτισε Πρόεδρος και CEO της Porsche China, Hongkong και Macao από το 2018 και συνέβαλε σημαντικά στην επιτυχή ανάπτυξη της Porsche στην Κίνα. Κατά τη διάρκεια της θητείας του Jens Puttfarcken, η Κίνα συνέχισε να αποτελεί τη μεγαλύτερη αγορά της Porsche από το 2015. Η αγορά αυτή είναι στρατηγικής σημασίας για τη μάρκα λόγω μεγέθους, μεγάλης δυναμικής και καινοτομίας. Υπό την ηγεσία του Jens Puttfarcken, η Porsche επεξέτεινε το επιχειρηματικό της αποτύπωμα και επένδυσε στον τομέα της ηλεκτροκίνησης, της καινοτομίας και της ψηφιοποίησης. Η Porsche Digital China ιδρύθηκε το 2019 και αποσχίστηκε στις αρχές του 2021. Επιπλέον, ξεκίνησε η δημιουργία αποκεντρωμένης εγκατάστασης έρευνας και ανάπτυξης στη Σαγκάη, η οποία θα λειτουργήσει εντός του 2022.

«Είμαστε ευτυχείς που καλωσορίζουμε τον διεθνώς έμπειρο ειδικό πωλήσεων Jens Puttfarcken στην Audi. Είμαι πεπεισμένη πως με την τεχνογνωσία και τη διεθνή νοοτροπία του, θα διαμορφώσει επιτυχώς το μέλλον των ευρωπαϊκών πωλήσεων, η οποία είναι καθοριστική για την επιτυχία της AUDI AG. Ανυπομονώ να συνεργαστώ στενά μαζί του», αναφέρει η Hildegard Wortmann, Μέλος του ΔΣ της Audi AG υπεύθυνη για τις Πωλήσεις και το Μάρκετινγκ.

Προηγούμενο άρθρο2022 Women’s World Car of the Year
Επόμενο άρθροΤο Wallbox της Mercedes-Benz με έξυπνη σύνδεση διαδικτύου