Η Toyota Motor Europe προέβη σε σειρά μέτρων εξαιτίας της εξάπλωσης του COVID-19 στην Ευρώπη, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται η αναστολή της παραγωγής στα ευρωπαϊκά της εργοστάσια.

Σε ολόκληρη την Ευρώπη, οι εγκαταστάσεις της Toyota έχουν εφαρμόσει μια σειρά μέτρων σύμφωνα με τις συστάσεις των υγειονομικών αρχών για να υποστηρίξουν τις προσπάθειές τους για την πρόληψη ή την επιβράδυνση της εξάπλωσης του COVID-19, όπως: πρόσθετα μέτρα υγιεινής και καθαρισμού, διαμοιρασμό πληροφοριών, εργασία από το σπίτι για το προσωπικό γραφείου, ταξιδιωτικούς περιορισμούς · την αναβολή μη σημαντικών γεγονότων ή συνεδριάσεων · και την κοινωνική αποστασιοποίηση.

Παραγωγικές εργασίες

Με την επιτάχυνση της μετάδοσης του κορονωϊού σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες ή περιοχές και τα συναφή μέτρα “κλεισίματος” των διαφόρων εθνικών και περιφερειακών αρχών, είναι αβέβαιες οι βραχυπρόθεσμες προοπτικές των πωλήσεων και αισθητές οι δυσκολίες στην εφοδιαστική και τις αλυσίδες εφοδιασμού, οι οποίες θα αυξηθούν τις επόμενες εβδομάδες.

Ως εκ τούτου, η Toyota Motor Europe αποφάσισε να οργανώσει την προοδευτική αναστολή των μονάδων παραγωγής οχημάτων και κινητήρων / κιβωτίων ταχυτήτων στην Ευρώπη από τις 18 Μαρτίου έως την επόμενη προειδοποίηση.

Τα επηρεαζόμενα εργοστάσια θα είναι:

  • Η Toyota Motor Manufacturing France (TMMF) στην Onnaing – η παραγωγή έχει ήδη ανασταλεί
  • Η Toyota Motor Manufacturing UK (TMUK) στο Burnaston και στο Deeside – από τις 18 Μαρτίου
  • Η Toyota Motor Manufacturing Poland (TMMP) στις Walbrzych και Jelcz-Laskowice – από τις 18 Μαρτίου
  • Η Toyota Peugeot Citroen Automobiles (TPCA) στο Kolin της Τσεχίας – από τις 19 Μαρτίου
  • Η Toyota Motor Manufacturing Τουρκίας (TMMT) στη Σακάρια – από τις 21 Μαρτίου

Άλλες λειτουργίες

Οι διαδικασίες που είναι σημαντικές για την κοινωνία, όπως η συνεχής παροχή εξαρτημάτων εξυπηρέτησης για οχήματα πελατών – τα οποία μπορεί να είναι οχήματα δημόσιας ασφάλειας – θα συνεχιστούν. Ομοίως, οι διαδικασίες και τα έργα που κρίνονται απαραίτητα για την ομαλή επανεκκίνηση και τη μελλοντική δραστηριότητα των εγκαταστάσεων, όπως τα νέα έργα οχημάτων, θα διατηρηθούν με το απαραίτητο προσωπικό.

Οι πωλήσεις (λιανικές πωλήσεις και υπηρεσίες) θα αξιολογηθούν με βάση την κατάσταση κάθε χώρας ή περιοχής. Σε χώρες όπου εφαρμόζονται μέτρα αναστολής εργασίας από το κράτος, οι εκθεσιακοί χώροι λιανικής πώλησης έχουν κλείσει εντελώς ή εν μέρει. Όλοι οι λιανοπωλητές θα παραμείνουν προσβάσιμοι μέσω ηλεκτρονικών επικοινωνιών και τηλεφώνου για την εξυπηρέτηση πελατών.

Προηγούμενο άρθροΗ Daimler εκδίδει το πρώτο πλήρως ψηφιακό ομόλογο με την LBBW
Επόμενο άρθροBMW Group, άνω των 30 δισ. σε μελλοντικές τεχνολογίες