Το πρώτο Connected Fleets Conference πραγματοποιείται στις 15 και 16 Μαΐου 2019 στις Βρυξέλλες. Μια εκδήλωση υψηλού επιπέδου για τους ανθρώπους που λαμβάνουν αποφάσεις στις επιχειρήσεις ώστε να κατανοήσουν, να αποκτήσουν και να εφαρμόσουν τη συνδεδεμένη τεχνολογία για τους στόλους τους. Το συνέδριο θα επικεντρωθεί ειδικά στο mobility management, στην ασφάλεια βάσει δεδομένων και στην καινοτομία.

Οι υπηρεσίες και οι λύσεις που βασίζονται σε δεδομένα μπορούν να αναπτύξουν την επιχείρησή σας, να μεγιστοποιήσουν την αποτελεσματικότητά της και να σας βοηθήσουν στην επίτευξη των στρατηγικών στόχων σας. Επομένως, η σύνδεση του στόλου σας είναι απαραίτητη, αλλά με τον σωστό τρόπο. Η απόκτηση μιας συνολικής άποψης της αγοράς, καθώς και οι γνώμες εμπειρογνωμόνων, είναι καθοριστικής σημασίας για να λάβετε τεκμηριωμένη απόφαση και να έχετε τα οφέλη που χρειάζεται η εταιρεία σας.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Fleet Europe διοργανώνει το πρώτο του Συνέδριο Συνδεδεμένων Στόλων, μια εκδήλωση στην οποία θα συμμετάσχουν Διευθυντές Στόλου και Κινητικότητας, CFOs, CPOs, CIOs, COOs ή Διευθυντές HR που εκπροσωπούν πολυεθνικές εταιρείες, εταιρείες χρηματοδοτικής μίσθωσης και ενοικίασης και πάροχοι car sharing.

Η γνώση του πολυεπίπεδου πεδίου δράσης, η κατανόηση της τεχνολογίας, η διερεύνηση των δυνατοτήτων, ο προσδιορισμός των σωστών δεικτών ποιότητας και η γνωριμία με τους προμηθευτές βρίσκονται στο επίκεντρο αυτού του υψηλού επιπέδου συνεδρίου.

Το ξενοδοχείο Van der Valk, κοντά στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, θα είναι το hotspot για τους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων που είναι υπεύθυνοι για την αγορά υπηρεσιών τηλεματικής, λύσεων data mining και καινοτόμων τεχνολογιών διαχείρισης στόλου οχημάτων.”Σήμερα, η τηλεματική είναι πολύ περισσότερο από τη συλλογή δεδομένων σχετικά με τη θέση, την κατεύθυνση και την ταχύτητα. Το όχημά σας παρέχει σημεία δεδομένων που μπορούν να σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τον παλμό σε τόσα επίπεδα – ασφάλεια, αποτελεσματικότητα, συμμόρφωση, κατάσταση οχήματος – θα ήταν παράλογο να μην τα εκμεταλλευτείτε”, δηλώνει σχετικά ο Steven Schoefs, Chief Editor του Fleet Europe.

Η Caroline Thonnon, CEO και επικεφαλής επιχειρηματικής ανάπτυξης του Fleet Europe, αναφέρει: “Παρατηρούμε ότι οι επιχειρήσεις έχουν πραγματική ανάγκη να συλλέξουν πληροφορίες για το πώς να επωφεληθούν από το δυναμικό των δεδομένων του στόλου τους. Το Connected Fleets Conference έχει τη φιλοδοξία να παράσχει ακριβώς αυτό το πλεονέκτημα, βοηθώντας τα στελέχη που είναι υπεύθυνα για τον Στόλο και την Κινητικότητα, τα Οικονομικά, την Πληροφορική, το Operations, τις Προμήθειες ή το Ανθρώπινο Δυναμικό να κατανοήσουν καλύτερα πώς να χαρτογραφήσουν τις τεχνολογικές τους ανάγκες, πώς να επιτύχουν την επιθυμητή απόδοση της επένδυσης και πώς να πείσουν διάφορους εμπλεκόμενους”.

Κατάδυση στην εμπειρογνωμοσύνη

Το Συνέδριο Συνδεδεμένων Στόλων του Fleet Europe θα προσφέρει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να μάθουν από τους ειδικούς, να μοιραστούν και να συνδεθούν με τους ομολόγους τους, να ανακαλύψουν την καινοτομία στις συνδεδεμένες υπηρεσίες οχημάτων και να έρθουν σε επαφή με παρόχους λύσεων δεδομένων που μπορούν να τους βοηθήσουν να αναπτύξουν την επιχείρησή τους.

“Οι υπηρεσίες και οι λύσεις που βασίζονται σε δεδομένα συμβάλλουν στη μεγιστοποίηση της αποδοτικότητας και τη στήριξη των εταιρειών για την επίτευξη των στρατηγικών τους στόχων. Η απόκτηση μιας προβολής 360 μοιρών στην αγορά καθώς και οι πληροφορίες από εμπειρογνώμονες είναι ζωτικής σημασίας για να πάρουμε μια τεκμηριωμένη απόφαση και να επιτύχουμε την επιθυμητή απόδοση”, προσθέτει η Caroline Thonnon.

Με ιδιαίτερη έμφαση στους μηχανισμούς διαχείρισης της κινητικότητας, στην ασφαλιστική κάλυψη δεδομένων και στις τεχνολογικές καινοτομίες, αυτή το πρώτο Connected Fleets Conference από το Fleet Europe θα προσφέρει τόσο ανατρεπτικές πληροφορίες όσο και προστιθέμενη αξία για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας των στόλων οχημάτων και των προγραμμάτων κινητικότητας.

Λεπτομέρειες, δελτία και τιμές συμμετοχής είναι διαθέσιμα στο conference-fleeteurope.com/connectedfleets

 

Προηγούμενο άρθροΟι προτάσεις του ΣΕΑΑ για την προώθηση της ηλεκτροκίνησης
Επόμενο άρθροΗ LeasePlan στο Davos