Η Arval Γαλλίας λανσάρισε την Arval-Autovalley, μια online πλατφόρμα για πρώην οχήματα leasing που προορίζονται απευθείας για τους τελικούς καταναλωτές. Οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να βρουν αυτοκίνητο σε ανταγωνιστική τιμή, αλλά λαμβάνουν επίσης συμβουλές από ειδικούς και υψηλού επιπέδου ποιότητα υπηρεσιών. Η Arval σκοπεύει να πουλήσει 2.500 οχήματα μέσω της πλατφόρμας μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.

Η Arval-Autovalley καλύπτει όλους τους τύπους οχημάτων, προσφέροντας έως και 150 διαφορετικά μεταχειρισμένα οχήματα διαφόρων μαρκών, όλα κάτω από 120.000 χλμ. και πέντε χρόνια και όλα από πρώην μισθώσεις leasing. Τα οχήματα δέχονται σέρβις από πιστοποιημένους μηχανικούς, προκειμένου να διασφαλισθεί η ποιότητα της προσφοράς.

Η κράτηση των αυτοκινήτων μπορεί να γίνει με την καταβολή προκαταβολής μέσω πιστωτικής κάρτας ενώ τα οχήματα παραδίδονται απευθείας στον αγοραστή εντός δύο εβδομάδων. Η Arval-Autovalley προσφέρει επίσης λύσεις online χρηματοδότησης. Το όχημα έχει εγγύηση έξι μηνών, με δυνατότητα επέκτασης.

Μέσω μιας πλούσιας online φωτογραφικής γκαλερί, οι πελάτες μπορούν να ελέγξουν την κατάσταση του αυτοκινήτου πριν το αγοράσουν. Στη συνέχεια μπορούν να παρακολουθήσουν κάθε φάση της προετοιμασίας του οχήματος στην ιστοσελίδα Arval-Autovalley και ειδοποιούνται με ηλεκτρονικό μήνυμα όταν είναι πλέον έτοιμο προς παράδοση. Όλα τα οχήματα διαθέτουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

 

 

Προηγούμενο άρθροΗ Ford προχωρά γρήγορα στην ηλεκτροκίνηση
Επόμενο άρθροΗ ZF εξαγοράζει την Wabco