ALD: 28 αυτοκίνητα για την υποστήριξη αναγκών στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια της πανδημίας

Η ALD Automotive προσφέρει αυτοκίνητα για την υποστήριξη των αναγκών μετακίνησης ΜΚΟ και άλλων οργανισμών κατά τη διάρκεια της πανδημίας στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, η ALD Automotive Ελλάδος, μέρος του Ομίλου Societe Generale, προχώρησε στην υπογραφή τριών νέων συμβάσεων κοινωνικής εταιρικής ευθύνης (CSR) για την παροχή υποστήριξης στην καταπολέμηση της πανδημίας COVID-19. Αυτές οι δράσεις αποτελούν μέρος του Σχεδίου Αλληλεγγύης Έκτακτης Ανάγκης της ALD μέσω του οποίου η εταιρεία παρείχε 28 αυτοκίνητα προκειμένου να συμβάλει στις ανάγκες μετακίνησης των επιλεγμένων συνεργατών.

Τα προσφερόμενα οχήματα προσφέρθηκαν στην εταιρεία Leroy Merlin, στην ΜΚΟ “Κιβωτός του Κόσμου” και στην Δράση Ερμής της περιφέρειας Αττικής, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν για παραδόσεις αγαθών σε άτομα που χρειάζονται υποστήριξη, αντίστοιχα, για να παρέχουν ιατρική φροντίδα στο σπίτι για όσους δεν μπορούν να κινηθούν και ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες ή είναι ασθενείς.

Η προσφορά της ALD δεν περιορίζεται μόνο στην Ελλάδα

“Το σχέδιο αλληλεγγύης έκτακτης ανάγκης της ALD είναι η δέσμευσή μας να συνεισφέρουμε και να υποστηρίζουμε τις ανάγκες κινητικότητας των ΜΚΟ και άλλων οργανισμών κατά τη διάρκεια της κρίσης. Είναι καιρός να δείξουμε υψηλή αίσθηση ευθύνης απέναντι στην κοινωνία και στο προσωπικό που εργάζεται στην πρώτη γραμμή. Είμαστε χαρούμενοι που η ALD Automotive μπορεί να συμμετέχει σε τέτοιες ενέργειες με έμπρακτο τρόπο και ότι προσφέροντας τα οχήματα θα ενισχύσουμε τη δύναμη των συνεργατών μας. Μαζί, ο καθένας στο δικό του πεδίο και στο μέγιστο των δυνατοτήτων του, μπορούμε να εξυπηρετήσουμε αυτούς που τώρα είναι πιο ευάλωτοι από ποτέ” δήλωσε η Gisele Urquia, CEO της ALD Automotive Ελλάδος.

Εξάλλου, όπως δήλωσε πρόσφατα ο  Tim Albertsen, νέος CEO της παγκόσμιας εταιρείας “η ALD έχει αναλάβει ενεργό ρόλο στη στήριξη όσων βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της κρίσης, παρέχοντας τον εξοπλισμό μας και προβαίνοντας σε δωρεές σε πολλές χώρες”.

Προηγούμενο άρθροΤο 7θέσιο Highlander της Toyota στην Ευρώπη
Επόμενο άρθροΠροσωρινοί ποδηλατόδρομοι και πεζόδρομοι στην Ελλάδα