Η Bentley αποκαλύπτει την νέα έκδοση του πολυτελούς τετράθυρου Grand Tourer, που ενσωματώνει μοναδικά χαρακτηριστικά και τεχνολογία αιχμής.

Η Bentley παρουσίασε την Flying Spur Mulliner για πρώτη φορά στην Ευρώπη, κατά τη διάρκεια του 15ου Zoute Grand Prix, που διεξάγεται από 3 έως 6 Οκτωβρίου στο Κνοκ Χέιστ του Βελγίου. Αυτή η έκδοση αποτελεί την κορυφαία επιλογή του τετράθυρου Grand Tourer της μάρκας, προσφέροντας συνδυασμό μοναδικής σχεδίασης και κορυφαίας απόδοσης.

Η Flying Spur Mulliner είναι μέρος μιας τριάδας μοναδικών Mulliner Grand Tourers, μαζί με τις Continental GT και GTC Convertible. Όλες οι εκδόσεις διαθέτουν ένα καινοτόμο υβριδικό σύστημα κίνησης Ultra High Performance, το ισχυρότερο μέχρι στιγμής, το οποίο αποδίδει 782 PS και 1.000 Nm ροπής. Η συνδυασμένη δύναμη προέρχεται από έναν νέο 600 PS 4.0 λίτρων V8 βενζινοκινητήρα και έναν 190 PS ηλεκτροκινητήρα, που προσφέρει έως 76 χλμ. αθόρυβης οδήγησης σε πλήρως ηλεκτρική λειτουργία, ιδανικό για αστικές περιοχές και μικρούς προορισμούς.

Η σειρά Mulliner ξεχωρίζει για την εξατομικευμένη σχεδίαση και τις προηγμένες λειτουργίες ευεξίας. Στο εσωτερικό, η καμπίνα αποπνέει κομψότητα, με λεπτομέρειες που αναδεικνύουν την παράδοση της βρετανικής εταιρείας στην κατασκευή πολυτελών αυτοκινήτων.

Η ποιότητα των υλικών και οι νέες επιλογές χρωμάτων προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία στους επιβάτες. Επιπλέον, η δυνατότητα ολοκληρωμένης τεχνολογίας, όπως το My Bentley App Studio, επιτρέπει την ενσωμάτωση δημοφιλών εφαρμογών απευθείας στο όχημα. Το μοντέλο διαθέτει επίσης ξεχωριστά χαρακτηριστικά, όπως η “Floating Diamond” μάσκα, λαμπερό χρωμέ φινίρισμα και τροχούς 22 ιντσών σε Tungsten Grey ή Gloss Black.

Ως εξειδικευμένο τμήμα εξατομίκευσης της Bentley, η Bentley Mulliner είναι σε θέση να καλύψει τις πιο απαιτητικές επιθυμίες των πελατών της για εξατομικευμένα χαρακτηριστικά σε οποιοδήποτε μοντέλο της γκάμας της.

 

Προηγούμενο άρθροMercedes-Benz Vans: Νέα ηλεκτρική αρχιτεκτονική
Επόμενο άρθροΤο 2025 η νέα γενιά Jeep Compass