Η ελεγκτική και συμβουλευτική εταιρεία Deloitte προσθέτει 100 μοντέλα MINI Electric στον στόλο της στο Βέλγιο. Τα οχήματα προέρχονται από leasing της KBC Autolease, η οποία και τα διαχειρίζεται.

Η απόφαση εντάσσεται στη στρατηγική βιωσιμότητας της Deloitte για μείωση των εκπομπών CO2 κατά 25% έως το 2021. Η μεγαλύτερη δυνατότητα μείωσης του αποτυπώματος CO2 βρίσκεται στην κινητικότητα, καθώς ο στόλος των οχημάτων συντελεί κατά το μεγαλύτερο μέρος στις συνολικές εκπομπές της εταιρείας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Deloitte δημιούργησε ένα πρόγραμμα πολιτικής αυτοκινήτων που προσφέρει όχι μόνον οχήματα με περιορισμένες εκπομπές CO2, αλλά και ένα πλήθος ηλεκτρικών και υβριδικών οχημάτων, για το οποίο οι εργαζόμενοι μπορούν να επιλέξουν την εγκατάσταση ενός σταθμού φόρτισης ή μιας ειδικής πρίζας στο σπίτι για να φορτίζουν το όχημά τους. Σταθμοί φόρτισης προσφέρονται επίσης στο δίκτυο γραφείων της Deloitte.

Ο Piet Vandendriessche, CEO της Deloitte Βελγίου, δήλωσε: “Στην Deloitte πιστεύουμε ότι οι οργανισμοί διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση των κοινοτήτων μας και δεσμευόμαστε για ένα θετικό αντίκτυπο στο περιβάλλον. Η προσθήκη των MINI Electric στον στόλο μας αποτελεί ένα σημαντικό βήμα στις προσπάθειές μας για μετάβαση σε έναν πιο πράσινο στόλο. Μαζί μπορούμε να συμβάλλουμε στην αειφορία και να μειώσουμε τις εκπομπές μας για ένα καλύτερο μέλλον για όλους”.

Εκτός από το αυτοκίνητο, το πρόγραμμα κινητικότητας της Deloitte προσφέρει στους εργαζόμενους μια πλήρη γκάμα επιλογών, όπως ποδήλατα και δημόσιες συγκοινωνίες προς κάλυψη των αναγκών τους και επίτευξη των στόχων βιωσιμότητας.

Φωτογραφία: BMW Group

Προηγούμενο άρθροΠλατφόρμα τηλεματικής με AI από την Teletrac Navman
Επόμενο άρθροΠυρκαγιά σε EV, ελβετική έρευνα για τους κινδύνους