Τeletrac Νavman

Η παγκόσμια εταιρεία τηλεματικής Teletrac Navman λανσάρισε την τελευταία της λύση, την TN360, η οποία υποστηρίζεται από τεχνητή νοημοσύνη (AI) και παρέχει λειτουργίες τηλεματικής οχημάτων σε πραγματικό χρόνο.

Η λύση διατίθεται ήδη στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

“Ο ψηφιακός μετασχηματισμός της τηλεματικής και της διαχείρισης στόλου μόλις ξεκίνησε”, λέει ο Jens Meggers, Πρόεδρος της Teletrac Navman. “Η τεχνητή νοημοσύνη, η κλιμακούμενη τεχνολογία cloud, οι αισθητήρες όρασης υπολογιστή σε πραγματικό χρόνο και η εύχρηστη έξυπνη ανάλυση δεδομένων αλλάζουν εντελώς την αγορά της τηλεματικής. Βρισκόμαστε σε καίριο σημείο στην αγορά, ψηφιοποιώντας καθετοποιημένους κλάδους όπως ποτέ πριν”.

Ενώ τα παραδοσιακά συστήματα τηλεματικής βασίζονται κυρίως σε αισθητήρες GPS και κίνησης, η λύση της Teletrac Navman, που βασίζεται στην AI, χρησιμοποιεί ένα κλιμακούμενο οικοσύστημα cloud, που συνδυάζει δεδομένα από αισθητήρες, κάμερες, εφαρμογές κινητών και τρίτων μερών σε πραγματικό χρόνο και μετατρέπει τα ακατέργαστα σήματα σε συγκεκριμένα.

Αυτό δίνει στους χρήστες την ευκαιρία να εντοπίσουν εμπόδια κυκλοφορίας, απόσταση μεταξύ αντικειμένων, ακόμη και να προβλέψουν πιθανούς κινδύνους ασφαλείας, τόσο στο δρόμο, όσο και στο εσωτερικό της καμπίνας του οδηγού. Επιτρέπει στους fleet managers να λαμβάνουν διορθωτικά μέτρα μόλις εμφανιστούν ακραίες καταστάσεις.

Η Teletrac Navman διαχειρίζεται πάνω από 550.000 οχήματα και πόρους για περισσότερες από 40.000 εταιρείες σε όλο τον κόσμο.

Φωτογραφία: Teletrac Navman

Προηγούμενο άρθροΗ Continental ξεπέρασε τις αγορές της το β’ τρίμηνο
Επόμενο άρθρο100 μοντέλα MINI Electric για την Deloitte στο Βέλγιο