Αν εργάζεστε στην αγορά του στόλου και της κινητικότητας, στις 6 και 7 Νοεμβρίου θα πρέπει να έχετε εξασφαλίσει ήδη τη συμμετοχή σας στο Fleet Europe Summit στο Estoril της Πορτογαλίας. Σε περίπτωση που δεν το έχετε κάνει ακόμα, σας παραθέτουμε τους 10 βασικούς λόγους για τους οποίους θα πρέπει να συμμετάσχετε.

  1. Η ετήσια συνάντηση ονομαζόταν Fleet Europe Forum, αλλά έχει αναπτυχθεί για να περιέχει τόσο μεγάλη ποικιλία εκδηλώσεων που σήμερα ονομάζεται Fleet Europe Summit. Και όλες μοιράζονται ένα σημαντικό στοιχείο: είναι προσαρμοσμένες στην επίτευξη των καλύτερων αποτελεσμάτων για τους επαγγελματίες του στόλου και της κινητικότητας που στοχεύουν στη βελτίωση των δεξιοτήτων διαχείρισης και των αποτελεσμάτων τους.
  2. Το Fleet Europe Forum είναι η ετήσια κύρια εκδήλωση του κλάδου του στόλου και της κινητικότητας. Σε κανένα άλλο σημείο, σε καμία άλλη περίπτωση, δεν θα βρείτε 1.000 συμμετέχοντες από την αγορά του στόλου και της κινητικότητας, διαχειριστές και προμηθευτές σε μία και μόνο εκδήλωση. Είναι πραγματικά ο καλύτερος τόπος και χρόνος για τη διασύνδεση και τη δημιουργία νέων επιχειρηματικών επαφών.
  3. Μία από τις πιο δημοφιλείς εκδηλώσεις είναι το Fleet Europe Village, όπου οι παριστάμενοι μπορούν να επισκεφθούν τα περίπτερα περισσότερων από 45 προμηθευτών – αποκτώντας άμεση γνώση των νεότερων και καλύτερων προϊόντων και υπηρεσιών που διατίθενται στην αγορά.
  4. Αν θέλετε να εμβαθύνετε στα θέματα που είναι κρίσιμα για την επιχείρησή σας, δεν υπάρχει καλύτερος χώρος από το International Fleet ManagersInstitute (IFMI) – το οποίο πραγματοποιεί μια ολοήμερη συνεδρίαση την πρώτη ημέρα του Summit.
  5. Το Remarketing είναι ο τελικός κρίσιμος κρίκος στην αλυσίδα αξίας της αυτοκινητοβιομηχανίας. Η εγγενής σημασία και η σημασία των δυνάμεων που το μετασχηματίζουν είναι τόσο σημαντικές ώστε απέκτησε τη δική του εκδήλωση: το Fleet Europe Remarketing Forum.
  6. Κανένας άλλος κλάδος δεν μετασχηματίζεται τόσο γρήγορα όσο το fleet και mobility. Καθώς μεταβαίνουμε από την ιδιοκτησία στη χρήση, αλλάζει ολόκληρο το οικοσύστημα. Γιατί; Πώς; Και σε τί; Ελάτε να ακούσετε τις συζητήσεις για την έξυπνη κινητικότητα (Smart Mobility Talks) και θα προσεγγίσετε το μέλλον.
  7. Οι συζητήσεις έχουν υψηλού επιπέδου περιεχόμενο στις κύριες θεματικές ενότητες, με Διευθύνοντες Συμβούλους και άλλους κορυφαίους ομιλητές που ασχολούνται με τα κύρια θέματα και τις τάσεις της αγοράς σήμερα.
  8. Προχωρήστε στο μέλλον της κινητικότητας με τα Test Drives: κλείστε το δικό σας για μια βόλτα γύρω στο Estoril σε ένα από τα πολλά οχήματα εναλλακτικής κίνησης που είναι διαθέσιμα σε όλους τους συμμετέχοντες στο Summit.
  9. Ναι, το να είστε στο Summit σημαίνει ότι θα βρίσκεστε μακριά από το γραφείο σας για λίγες μέρες. Αλλά είναι η καλύτερη επιλογή. Επειδή όλοι θα βρίσκονται εκεί, έτσι μπορείτε να οργανώσετε πολλές συναντήσεις σε δύο ημέρες, διαφορετικά θα χρειαζόσασταν μάλλον τρεις μήνες.
  10. Εργαστείτε σκληρά, γιορτάστε ανάλογα. Το Summit ολοκληρώνεται με τα Fleet Europe Awards: μέσα στη λαμπερή ατμόσφαιρα του Καζίνο Estoril, αυτό το gala αναδεικνύει τους καλύτερους και λαμπρότερους παίκτες στον κλάδο του στόλου και της κινητικότητας. Μια αξέχαστη βραδιά, θα κλείσει μια εκδήλωση από την οποία δεν πρέπει να λείψετε!

Δείτε εδώ περισσότερα σχετικά με το πρόγραμμα και εγγραφείτε στο Fleet Europe Summit στο Estoril εδώ.

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθροΗ PSA aftermarket στη διεθνή έκθεση Equip’Auto
Επόμενο άρθροΜια πρώτη ματιά στη νέα Škoda OCTAVIA