Η Škoda έδωσε στη δημοσιότητα δύο σκίτσα της νέας OCTAVIA, ως μία πρώτη εντύπωση του νέου μοντέλου, που δείχνει ότι στην τέταρτη πλέον γενιά του, θα χαρακτηρίζεται από ένα ξεχωριστό, πολύ μοντέρνο και εκφραστικό design.

Οι πρώτες οπτικές εντυπώσεις της νέας OCTAVIA προϊδεάζουν για ένα μοντέλο με ιδιαίτερα αρμονικές διαστάσεις το οποίο όμως, σύμφωνα και με δηλώσεις στελεχών της εταιρείας, θα διακρίνεται για την κορυφαία για την κατηγορία ευρυχωρία, μία από τις παραδοσιακές αξίες της μάρκας.

Τα σκίτσα αφήνουν να διαφανεί ένα liftback αμάξωμα με κουπέ σιλουέτα και ένα ολοκαίνουργιο εμπρός μέρος ενώ πίσω διακρίνονται φωτιστικά σώματα στα οποία ξεχωρίζουν τα γνώριμα στοιχεία σε σχήμα κρυστάλλου, που έχουν χρησιμοποιηθεί και στο design των πιο σύγχρονων μοντέλων της Škoda, όπως τα KAMIQ, SCALA και KAROQ.

Η Škoda OCTAVIA είναι ένα μοντέλο με μεγάλη ιστορία, σχεδόν έξι δεκαετιών. Με περισσότερες από 6,5 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως, στην τέταρτη γενιά της φιλοδοξεί να συνεισφέρει στην αυξανόμενη δημοτικότητα της μάρκας σε όλο τον κόσμο.

Προηγούμενο άρθρο10 λόγοι για το Fleet Europe Summit στο Estoril
Επόμενο άρθροVodafone IoT Smart Track: βελτίωση κόστους και εποπτείας