Η PSA aftermarket παρουσιάζει τα νέα της προϊόντα στη διεθνή έκθεση Equip’Auto: Η Distrigo διανέμει τώρα τα ανταλλακτικά Opel και Vauxhall, επεκτείνει το φάσμα των προϊόντων της και ανοίγει νέους κόμβους Distrigo στο εξωτερικό. To Service Box Multibrand, ο νέος διαδικτυακός κατάλογος πολλαπλών σημάτων, αναπτύσσεται σε 86 χώρες. Το Eurorepar Car Service επεκτείνει το φάσμα των υπηρεσιών του και επιδιώκει διεθνή ανάπτυξη.

Η Distrigo ενισχύει την προσφορά προϊόντων 360°

  • Η γκάμα των γνήσιων ανταλλακτικών Peugeot, Citroen και DS θα συμπληρωθεί με τα αυθεντικά ανταλλακτικά Opel και Vauxhall από τις αρχές του 2020.
  • Η αποκλειστική σειρά προϊόντων Eurorepar πολλαπλών σημάτων επεκτείνεται και τώρα καλύπτει περισσότερους από 60 τύπους και 12.000 κωδικούς
  • Νέες μάρκες προμηθευτών προστέθηκαν στη γκάμα Distrigo, ιδίως σε ό,τι αφορά στο αμάξωμα και τα μηχανικά μέρη.
  • Η Distrigo ξεκινάει επίσης την νέα δραστηριότητά της “Renew”, εστιάζοντας σε ανταλλακτικά που προέρχονται από την κυκλική οικονομία και προορίζονται για όλα τα επισκευαστικά κέντρα.

Η Distrigo συνεχίζει τη διεθνή της ανάπτυξη με 130 κόμβους που διανέμουν αυτή τη γκάμα σε ολόκληρη την Ευρώπη και εγκαθιστά οκτώ κόμβους στην Τουρκία.

Ο Service Box Multi-brand, ο νέος ηλεκτρονικός κατάλογος ανταλλακτικών πολλαπλών σημάτων, διατίθεται σε 22 γλώσσες σε 86 χώρες. Ο Service Box Multi-brand είναι τόσο εύκολος στη χρήση όσο ένας ανοικτός δικτυακός τόπος, ενώ διαθέτει την ακρίβεια ενός επαγγελματικού εργαλείου. Ακριβής, αποτελεσματικός και ολοκληρωμένος, επιτρέπει στους χρήστες να εντοπίσουν γρήγορα το σωστό ανταλλακτικό μαζί με τις σχετικές μεθόδους επισκευής και να προετοιμάσουν μια εκτίμηση με μερικά μόνο κλικ. Μια έκδοση για κινητά και άλλες λειτουργίες θα είναι διαθέσιμες στις αρχές του 2020.

Το Eurorepar Car Service, το δίκτυο συντήρησης και επισκευής πολλαπλών σημάτων, που εξελέγη ως ανεξάρτητο δίκτυο της Γαλλίας για το έτος 2018, δρομολογεί νέες υπηρεσίες για τους πελάτες και τα μέλη του (B2B για επαγγελματίες πελάτες, νέα ηλεκτρονική διεύθυνση για επιλογές και προσφορές, υπηρεσία πολλαπλών τύπων υαλοπινάκων) ενώ συνεχίζει την ανάπτυξή του σε παγκόσμιο επίπεδο. Το δίκτυο περιλαμβάνει περισσότερα από 4.500 συνεργεία σε 24 χώρες, ένα επίτευγμα σύμφωνο με τη φιλοδοξία του για 10.000 συνεργεία σε όλο τον κόσμο μέχρι το 2023.

“Συνεχίζουμε την ανάπτυξη της στρατηγικής μας με στόχο την κάλυψη των αναγκών όλων των after-sales πελατών παγκοσμίως, ανεξάρτητα από την αγοραστική τους δύναμη ή τη μάρκα και την ηλικία του οχήματός τους. Αυτή η έκδοση Equip’Auto 2019 μαρτυρά τη ζωτικότητα των δραστηριοτήτων ανταλλακτικών και υπηρεσιών του PSA Group. Η μάρκα μας Distrigo είναι πλέον καθιερωμένη στην αγορά και συνεχίζει να επεκτείνει το φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών της που προορίζονται για όλους τους επισκευαστές”, δηλώνει ο Christophe Musy, Ανώτερος Αντιπρόεδρος της PSA Aftermarket.

Προηγούμενο άρθροΗ Ηλεκτροκίνηση στην περιβαλλοντική πολιτική της χώρας
Επόμενο άρθρο10 λόγοι για το Fleet Europe Summit στο Estoril