Το Dreier παραμένει το βασικό μοντέλο του στόλου της BMW. Για να το θέσω διαφορετικά: το στοίχημα είναι υψηλό για αυτήν την 7η γενιά. Ιδού 10 χαρακτηριστικά που καθιστούν το βαυαρικό σαλούν νέο σημείο αναφοράς στο τμήμα premium D.

  1. Η μεγαλύτερη καρότσα κατά 76 χιλιοστά σε μήκος και 16 χιλιοστά σε πλάτος δίνει περισσότερους χώρους στην καμπίνα και σε χωρητικότητα αποσκευών (480 λίτρα).
  2. Βελτιωμένη αεροδυναμική: ενεργά πτερύγια καμπυλότητας (αεροτομές), κουρτίνες καμπυλότητας και ένα σχεδόν πλήρως σφραγισμένο κάτω μέρος οχήματος μειώνουν την αεροδυναμική αντίσταση (οπισθέλκουσα) σε μόλις 0,23 (Cd).
  3. Μεγάλη ποικιλία κινητήρων: από 318d έως 330d και 320i έως 330i, με εκπομπές CO2 που αντιστοιχούν σε NEDC, ξεκινώντας από τα 112 g / km.
  4. Βελτιστοποιημένες ηχητικές ιδιότητες (επίπεδα θορύβου): κολώνες Α γεμισμένες με αφρό και στάνταρ ηχομονωτικό τζάμι για το παρμπρίζ, πόρτες με προαιρετικό ηχομονωτικό τζάμι.
  5. Τα βελτιωμένα συστήματα υποβοήθησης οδηγού προετοιμάζουν το δρόμο για την αυτοματοποιημένη οδήγηση: Το σύστημα συναγερμού σύγκρουσης και προειδοποίησης πεζού με λειτουργία πέδησης, καθώς και το σύστημα προειδοποίησης απόκλισης από τη λωρίδα κυκλοφορίας είναι πλέον στάνταρ.
  6. Το νέο σύστημα BMW Intelligent Personal Assistant είναι μια ευφυής ψηφιακή οντότητα ενσωματωμένη στο αυτοκίνητο. Βοηθάει τον οδηγό σε πολλές διεργασίες, βελτιώνοντας την παραγωγικότητα και την ψυχαγωγία στο αυτοκίνητο.
  7. Πλήρως αναθεωρημένο σύστημα ελέγχου και απεικόνισης. Οι βασικές προδιαγραφές περιλαμβάνουν συγκρότημα οργάνων με μέγεθος οθόνης αυξημένο στις 5,7 ίντσες και απεικόνιση ελέγχου με διαγώνιο οθόνη από 6,5 έως 8,8 ίντσες.
  8. Το προαιρετικό ταμπλό BMW Live Cockpit Professional έρχεται με ένα πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών και μια οθόνη ελέγχου 10,25 ιντσών με ειδικά σχεδιασμένες, ρυθμιζόμενες και προσαρμόσιμες απεικονίσεις.
  9. Αναβάθμιση λογισμικού εξ αποστάσεως.
  10. Ψηφιακό κλειδί BMW για πρόσβαση στο αυτοκίνητο και εκκίνηση κινητήρα μέσω smartphone.
Προηγούμενο άρθροΤο Skoda Octavia Combi G-Tec προσφέρει 480 χλμ. με CNG
Επόμενο άρθροΗ LeasePlan μπαίνει στο Euronext στο Άμστερνταμ και τις Βρυξέλλες