Υπηρεσία Pick up & Drop από την Europ Assistance

Η Europ Assistance Greece, θυγατρική της Europ Assistance με έδρα τη Γαλλία, ηγέτιδας εταιρείας σε υπηρεσίες Παροχής Φροντίδας και Βοήθειας, ανακοινώνει τη διάθεση της καινοτομικής υπηρεσίας Pick Up & Drop στην ελληνική αγορά!

Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και μια εξελιγµένη digital λύση που αναπτύχθηκε από το Europ Assistance Group για την ανέπαφη παραλαβή και παράδοση οχήµατος (Pick Up & Drop), η εταιρεία ανακοινώνει τη διάθεση της υπηρεσίας στην ελληνική αγορά. Με ευρύτατες δυνατότητες προσαρμογών, ξεκίνησε ήδη η διάθεση της υπηρεσίας στην Αττική από τις αρχές του 2021 με μεγάλες B2B συνεργασίες από το χώρο του αυτοκινήτου έχοντας ένα πολύ φιλόδοξο πλάνο επέκτασης της χρήσης της.

Με τη νέα υπηρεσία ο κάτοχος του οχήµατος, µε αξιόπιστο και απόλυτα ασφαλή τρόπο, απολαµβάνει περισσότερο προσωπικό και ποιοτικό χρόνο και τηρεί τους κανόνες αποστασιοποίησης, ενώ η τεχνολογική λύση και το προσωπικό της Europ Assistance Greece κάνουν όλα τα υπόλοιπα! Με εύχρηστο Portal κρατήσεων αλλά και απόλυτα σαφή βήματα με notifications, λήψη φωτογραφιών σε κάθε στάδιο και πληροφόρηση για την εξέλιξη της πορείας και των εργασιών στο όχημα, ψηφιοποιεί πλήρως την εμπειρία χρήστη.

Υπηρεσία Pick up & Drop από την Europ Assistance

Το εξειδικευµένο της προσωπικό ακολουθεί πιστά το υποχρεωτικό πρωτόκολλο ενεργειών για την υγιεινή και την απολύµανση του οχήµατος (τόσο κατά την παραλαβή όσο και κατά την παράδοση) ενώ και οι συνεργαζόµενες εταιρείες απολαµβάνουν ήδη τα οφέλη της καλύτερης οργάνωσης εργασιών, την αποφυγή συνωστισµού στους χώρους τους και φυσικά την ενίσχυση της πιστότητας των πελατών τους.

 

Προηγούμενο άρθροΗ πορεία των μαρκών τον Ιανουάριο του 2021
Επόμενο άρθροΗ Girteka Logistics αγοράζει 2.000 φορτηγά Volvo FH