Webinar: Πώς να ωφεληθείτε από το private leasing για τους ανθρώπους σας

Η ιδιωτική μίσθωση (private leasing) κερδίζει έδαφος σε ολόκληρη την Ευρώπη, με ετήσια αύξηση όγκου περίπου 50%.

Πρόκειται για μια μακροπρόθεσμη λύση leasing που προσφέρεται στον τελικό πελάτη. Παρά την εστίαση της φόρμουλας στον τελικό καταναλωτή, οι επιχειρήσεις διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην προώθηση της ιδιωτικής μίσθωσης. Ωστόσο δεν απαιτεί τη συμμετοχή των εταιρειών, καθώς πρόκειται για συμφωνία μεταξύ προμηθευτή και τελικού πελάτη.

Αλλά οι εταιρείες μπορούν να χρησιμεύσουν ως ιδανικοί μεσολαβητές μεταξύ των εργαζομένων τους και των προμηθευτών leasing. Έτσι, όλοι κερδίζουν: οι εργαζόμενοι έχουν ελκυστική πρόσβαση σε μια έξυπνη φόρμουλα για ατομική κινητικότητα, οι εταιρείες leasing έχουν πρόσβαση σε σημαντικό αριθμό δυνητικών πελατών και οι εργοδότες μπορούν να προσθέσουν ένα κίνητρο στο πακέτο παροχών τους, που μπορεί να αποδειχθεί ζωτικής σημασίας για την προσέλκυση ταλαντούχων εργαζομένων.

Τους τρόπους που μπορεί να ωφελήσει το private leasing, τόσο για την εταιρεία, όσο και τους εργαζομένους σας, μπορείτε να ανακαλύψετε σε αυτό το ανοικτής πρόσβασης webinar του Fleet Europe, που υποστηρίζεται από την Arval, στις 17 Ιανουαρίου 2019, στις 15:00 (14:00 CET).

Τρεις ειδικοί ομιλητές θα εμβαθύνουν στο θέμα, με ένα case study της BNP Paribas Γερμανίας:

  • Octavian Chelu, κύριος σύμβουλος στόλου και χρηματοδοτικής μίσθωσης στην Frost & Sullivan
  • Carsten Esbach, COO της BNP Paribas Γερμανίας
  • Lakshmi Moorthy, Διευθυντής Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων και Ιδιωτικής Μίσθωσης στην Arval

Το webinar θα ολοκληρωθεί με μια ζωηρή ενότητα ερωτήσεων και απαντήσεων. Μη χάσετε αυτήν την ευκαιρία να ανακαλύψετε τα οφέλη της ιδιωτικής μίσθωσης για τους εργαζομένους σας. Εγγραφείτε εδώ!

 

Προηγούμενο άρθροΣτόχοι εκπομπών CO2 για φορτηγά: Η αντίδραση των κατασκευαστών
Επόμενο άρθροΤι φέρνει το 2019 για την ευρωπαϊκή αγορά αυτοκινήτου