Trilogie EZ-GO, EZ-PRO, EZ-ULTIMO

Το “Golden Marker Awards 2018-2019” στην κατηγορία Concept Car, απένειμε το CAR STYLING, το διεθνώς αναγνωρισμένο περιοδικό αυτοκινήτου, στο τρίο των πρωτότυπων αυτοκινήτων Renault EZ-PRO, EZ-GO και EZ-ULTIMO. Αυτό το τρίο απεικονίζει το όραμα της μάρκας Renault για το μέλλον της αστικής κινητικότητας: κοινόχρηστο, ηλεκτρικό και αυτόνομο.

“Είμαστε πολύ περήφανοι γι’ αυτό το βραβείο που απονέμεται στο τρίο EZ των πρωτότυπων αυτοκινήτων μας. Αυτό το βραβείο αναγνωρίζει το όραμά μας για την αστική κινητικότητα του αύριο, όπως φαίνεται από τα τρία πρωτότυπα αυτοκίνητα Renault EZ-GO, EZ-PRO και EZ-ULTIMO. Ενθαρρύνει τις ομάδες σχεδιασμού μας να συνεχίσουν να εκφράζουν το πάθος και τη δημιουργικότητά τους, από το σπορ έως το αυτόνομο αυτοκίνητο », δήλωσε ο Laurens van den Acker, Senior Vice President of Corporate Design του Groupe Renault.

Το περιοδικό CAR STYLING υπογραμμίζει ότι τα μοντέλα EZ συνδυάζουν λειτουργικές και συναισθηματικές προσεγγίσεις με την κοινή αστική κινητικότητα του μέλλοντος. Κάθε ένα από τα τρία concept παρουσιάζει μια ισχυρή προσωπικότητα και ανταποκρίνεται σε μια κατηγορία αναγκών που σχετίζονται με την αστική κινητικότητα του μέλλοντος: το Renault EZ-GO για κοινή αστική κινητικότητα ως εναλλακτική λύση στις δημόσιες μεταφορές, το Renault EZ-PRO για αυτοματοποιημένη τελική παράδοση και το EZ-ULTIMO για αστική κινητικότητα υψηλής ποιότητας, προσβάσιμη σε όλους.

Κάθε ένα αυτά τα concept τοποθετεί επίσης την ποιότητα της υπηρεσίας στην καρδιά του σχεδιασμού του. Αυτή η ποιότητα της υπηρεσίας θα αποτελέσει βασικό στοιχείο διαφοροποίησης των αστικών οχημάτων-ρομπότ που θα διεισδύσουν σταδιακά στις μελλοντικές “έξυπνες πόλεις”.

Προηγούμενο άρθροΓιορτάζει τα 70α της γενέθλια η Abarth σπάζοντας το ρεκόρ της
Επόμενο άρθροΔεν μπαίνει όριο ταχύτητας στη Γερμανία