Για 3η συνεχόμενη χρονιά, η Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio κατέκτησε το βραβείο “Performance Car of the Year” από το βρετανικό περιοδικό “What Car?”.

H Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio για ακόμα μία χρονιά αναγνωρίστηκε από το περιοδικό “What Car?” ως το απόλυτο αυτοκίνητο επιδόσεων. Στo πλαίσιο των βραβείων “Car of the Year 2020” η θρυλική Quadrifoglio επικράτησε για 3η συνεχόμενη χρονιά έναντι των ανταγωνιστών της χάρη στο ξεχωριστό σχεδιασμό της, την υψηλή τεχνολογία και την απόλυτη οδηγική αίσθηση που προσφέρει. Παράλληλα ο ομάδα ειδικών του περιοδικού εστίασε στο μοναδικό τρόπο με τον οποίο η κορυφαία Giulia συνδυάζει τις καταιγιστικές επιδόσεις με την ευκολία χρήσης στις καθημερινές μετακινήσεις.

Ο Διευθυντής σύνταξης του “What Car?”, Steve Huntingford, δήλωσε: “Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio ανακηρύσσεται ως “Performance Car of the Year”  για έναν πολύ καλό λόγο. Παρά τον V6 Bi-Turbo κινητήρα των 2,9 λίτρων που εξελίχθηκε από μηχανικούς που ήρθαν από τη Ferrari απόδοσης 510 ίππων και την πίσω κίνηση είναι ένα φιλικό στη χρήση αυτοκίνητο. Η πρόσφυση είναι εξαιρετική ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες και η αλλαγή των σχέσεων απόλυτα ομαλή, δημιουργώντας ιδιαίτερα άνετες συνθήκες ακόμα σε μακρινά ταξίδια”.

Από την πλευρά του ο Διευθύνων Σύμβουλος της FCA UK, Arnaud Leclerc, δήλωσε: “Η κατάκτηση για 3η συνεχόμενη χρονιά αυτού του σημαντικού βραβείου από την Giulia Quadrifoglio, δείχνει πόσο εξαιρετική δουλειά έγινε κατά την εξέλιξη του μοντέλου, το οποίο χρονιά με τη χρονιά επιβεβαιώνει ότι είναι ένα πραγματικό supercar”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here