Σε διάστημα μόλις έξι μηνών, η IBM ολοκλήρωσε την πρώτη έκδοση της πλατφόρμας blockchain της Vinturas, που είναι καινοτόμος στα logistics οχημάτων.

Η ομάδα της IBM που είναι υπεύθυνη γι ‘αυτό το επίτευγμα (εικονίζονται στη φωτογραφία) απέσπασε το Βραβείο Αριστείας IBM, όχι μόνον για την ταχύτητά της αλλά και για την ποιότητα της δουλειάς της.

“Η συνεργασία μεταξύ της Vinturas και της IBM βασίζεται σε μια αμοιβαία προσπάθεια καινοτομίας και ικανοτήτων”, λέει η Lara Plandsoen, Senior Consultant Blockchain της IBM. “Μαζί, καταφέραμε να δείξουμε πώς η επιχειρηματικότητα, ο σχεδιασμός, η αρχιτεκτονική και η ανάπτυξη μπορούν να οδηγήσουν σε ένα επιτυχημένο προϊόν. Και τα καλύτερα νέα είναι πως θα ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες επιτυχίες! Θα συνεχίσουμε να βελτιώνουμε και να επεκτείνουμε την πλατφόρμα Vinturas”.

Συγχαίροντας την ομάδα, ο Jon Kuiper, CEO της Vinturas, δήλωσε πως η εργασία της έφερε τους στόχους της Vinturas πιο κοντά στην ολοκλήρωση: “Βασική αλλαγή στην αλυσίδα εφοδιασμού ολοκληρωμένων οχημάτων στην Ευρώπη. Και δημιουργία αξίας μέσω συνεργασίας με το οικοσύστημα μας”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here