Σε αυτήν την περίοδο κρίσης, το Groupe PSA επιβεβαιώνει τη στρατηγική σημασία μιας αμοιβαία επωφελούς εταιρικής σχέσης με τους προμηθευτές του, με τα βραβεία αριστείας που τους απένειμε. Τα “Supplier Awards 2020” πραγματοποιήθηκαν στις 10 Ιουνίου με τηλεδιάσκεψη από το Poissy.

12 προμηθευτές ανταμείφθηκαν για τη δέσμευση και την αριστεία τους στη δημιουργία της διαδικασίας απόδοσης QCD (Ποιότητα, Κόστος & Παράδοση) από κοινού με το Groupe PSA:

Βραβείο Ποιότητας “Quality First

Η GARRETT επιβραβεύθηκε για τα επιτεύγματά της και τη δέσμευσή της όσον αφορά στη βιομηχανική ανάπτυξη και παραγωγή, τηρώντας τις απαιτήσεις ποιότητας του Groupe PSA.

Βραβείο Ανταγωνιστικότητας “Competitiveness”

Οι FUYAO και EBERSPȀCHER έλαβαν αυτό το βραβείο σε αναγνώριση της εξαιρετικής απόδοσης εξοικονόμησης κόστους (πωλήσεις, διαδικασίες, τεχνικές, logistics κ.λπ.) και τις προτάσεις τους για το 2020 για ένα χαρτοφυλάκιο μείωσης κόστους σύμφωνα με τους στόχους του Groupe PSA.

Βραβείο διαχείρισης προγράμματος “Programme Management”

Η CEFA έλαβε αυτό το βραβείο σε αναγνώριση της απόδοσής της όσον αφορά στην ποιότητα των παραδοτέων υλικών, την έγκαιρη παράδοση, τον έλεγχο του κόστους, τη διαχείριση έργου, το επιτυχές λανσάρισμα και την τεχνική εμπειρογνωμοσύνη.

Βραβείο καινοτομίας προϊόντων και υπηρεσιών “Innovation Products & Services”

Η EKIMETRICS έλαβε αυτό το βραβείο σε αναγνώριση της ικανότητάς της να προσφέρει πρωτοποριακές τεχνικές λύσεις και νέες υπηρεσίες δημιουργίας αξίας.

Βραβείο απόδοσης μετά την αγορά “Aftermarket Performance”

Η MISFAT και η LPR ανταμείφθηκαν για την εξαιρετική τους απόδοση όσον αφορά στην ποιότητα, το σέρβις και την εξοικονόμηση κόστους στους τομείς των Original και Multi-Brand ανταλλακτικών.

Βραβείο έμμεσων μηχανημάτων και εξοπλισμού “Indirect Material Machinery and Equipment”

Η CBWEE και η EDF έλαβαν αυτό το βραβείο για την απόδοσή τους όσον αφορά στις υπηρεσίες και την ποιότητα, το κόστος, την έγκαιρη παράδοση και την ανταπόκριση.

Βραβείο Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας “Corporate Social Responsibility”

Η CAP GEMINI και η ATOS ανταμείφθηκαν για τις αξιοσημείωτες ενέργειές τους με βάση τέσσερα κριτήρια: περιβαλλοντική και κοινωνική επίδοση, δεοντολογία και έλεγχος της αλυσίδας υπεργολαβιών. Η απόδοση αξιολογήθηκε από ανεξάρτητη εταιρεία κατόπιν ανάθεσης από το Groupe PSA, χρησιμοποιώντας ένα ερωτηματολόγιο με βάση τα διεθνή πρότυπα αειφόρου ανάπτυξης.

Η Michelin βραβεύθηκε με το “Ειδικό Βραβείο Προέδρου” για τη δέσμευσή της και την ικανότητά της να προσφέρει καινοτόμες, πρωτοποριακές λύσεις, να ξεπερνά τις προκλήσεις και να προβλέπει αλλαγές με σκοπό τη συνεχή βελτίωση.

Ο Jean-Philippe Imparato, CEO της μάρκας Peugeot, βράβευσε επίσης έξι προμηθευτές του νέου Peugeot 208, οι οποίοι συνέβαλαν σημαντικά στην επιτυχία του: SIMOLDES, POLMOTORS, TREVES, REGAL, DICASTAL και SUMITOMO. Πράγματι, το νέο Peugeot 208 βραβεύθηκε με τον υψηλού κύρους τίτλο “Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2020” τον Μάρτιο στη Γενεύη.

Αυτή η συλλογική νίκη του νέου Peugeot 208 έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς είναι το έκτο Peugeot που εκλέχθηκε “Αυτοκίνητο της Χρονιάς” από τη δημιουργία του βραβείου το 1964. Πριν από αυτό ήταν  τα Peugeot 504, 405, 307, 308 και 3008.

Ο Carlos Tavares, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Groupe PSA, κλείνοντας τα βραβεία, υπενθύμισε πως “η υγειονομική κρίση που βιώνουμε πρέπει να χρησιμοποιηθεί ως ευκαιρία για την ενίσχυση των δεσμών με τους προμηθευτές, προκειμένου να οικοδομήσουμε μια πιο πράσινη, καινοτόμο και στιβαρή αυτοκινητοβιομηχανία”. Επέμεινε, επίσης, στις ισχυρές προσδοκίες του Groupe PSA προς τους συνεργάτες του όσον αφορά στην ποιότητα, το κόστος και τις παραδόσεις για να ξεπεραστεί και να κερδηθεί από κοινού η πρόκληση ανάκαμψης της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Προηγούμενο άρθροΤον Σεπτέμβριο οι πρώτες παραδόσεις του ID.3
Επόμενο άρθροΗ Citroën λανσάρει το αμιγώς ηλεκτρικό E-SpaceTourer