Twingo Urban Night

Η Renault παρουσίασε νέα περιορισμένη έκδοση του Super City Car: το Twingo Urban Night. Αυτή η νέα έκδοση έχει ριζοσπαστική εμφάνιση και διατίθεται στο Twingo E-TECH Electric και στα μοντέλα με κινητήρες καύσης.

Βασισμένο στη διαμόρφωση INTENS, το Twingo Urban Night διατίθεται σε τέσσερα χρώματα: Cristal White, Quartz White, Moon Grey και Diamond Black.

Η Renault Design δημιούργησε δύο χρωματικούς τύπους γι΄αυτήν την περιορισμένη έκδοση: την «ελαφρά έκδοση», με χρωματισμό της κολώνας C, χωρίς επιπλέον χρέωση και την «premium pack», που καλύπτει την οροφή και τις πίσω πόρτες. Και στις δύο εκδόσεις ο χρωματισμός διατίθεται σε ανοικτή ή σκούρα απόχρωση, σε συνδυασμό ή σε αντίθεση με το χρώμα του αμαξώματος.

Εκτός του χρωματισμού, κάθε μοντέλο της περιορισμένης έκδοσης διαθέτει προσεγμένες λεπτομέρειες: σκούρες γυαλιστερές ζάντες ελαφρού κράματος 16 ιντσών, σήμανση στη μάσκα και την σήμανση “Urban Night X” στα καλύμματα των καθρεπτών.

Στο εσωτερικό του, το Urban Night διαθέτει ειδικά μαρσπιέ, γυαλιστερά μαύρα διακοσμητικά στο ταμπλό με ειδική σήμανση “Urban Night X”. Τα καθίσματα διατίθενται σε μαύρη ταπετσαρία με λευκές πινελιές και λευκή λωρίδα με τη σήμανση “Urban Night X” στην πλάτη των εμπρόσθιων καθισμάτων.

Επιπλέον, για να παραμένει ο οδηγός πλήρως συνδεδεμένος με το αστικό περιβάλλον, το Twingo Urban Night περιλαμβάνει Πλοήγηση με συνδεδεμένες υπηρεσίες, επαγωγικό φορτιστή smartphone και κάμερα οπισθοπορείας με αισθητήρες υπερήχων.

Προηγούμενο άρθροΗ Hertz όρισε τον Mark Fields ως προσωρινό CEO
Επόμενο άρθροΗ Toyota συμπληρώνει 50 χρόνια ευρωπαϊκής παραγωγής