Η Hertz όρισε τον Mark Fields ως προσωρινό CEO
Mark Fields, Interim CEO of Hertz.

Η Hertz ανακοίνωσε πως ορίζει τον Mark Fields ως προσωρινό CEO και τον Paul Stone ως πρόεδρο και Chief Operations Officer, καθώς η εταιρεία επιταχύνει τη δέσμευσή της να ηγηθεί του μέλλοντος της κινητικότητας και των ταξιδιών.

Οι τοποθετήσεις αυτές, που εφαρμόζονται άμεσα, αποτελούν μέρος ενός οράματος για μια νέα Hertz που συνδυάζει τη δύναμη της μάρκας και την παγκόσμια εμπειρία διαχείρισης στόλου με νέα τεχνολογία και καινοτομίες που χαράσσουν μια δυναμική, νέα πορεία για τα ταξίδια, την κινητικότητα και την αυτοκινητοβιομηχανία.

Ο Mark Fields προσχώρησε στο Δ.Σ. της Hertz Global τον Ιούνιο. Είναι επίσης ανώτερος σύμβουλος στην TPG Capital και πρώην πρόεδρος και CEO της Ford Motor Company, όπου υπηρέτησε για 28 χρόνια. Επιπλέον, είναι επικεφαλής ανεξάρτητος διευθυντής της Tanium και συμμετέχει στο Δ.Σ. της Qualcomm.

Ο Paul Stone, ο οποίος στο παρελθόν ήταν CEO της Hertz, θα συνεργαστεί ως πρόεδρος της εταιρείας και chief operations officer, εξασφαλίζοντας μια ισχυρή εστίαση στις λειτουργίες και την εξυπηρέτηση πελατών.

Προηγούμενο άρθροBMW Group: σημαντική αύξηση πωλήσεων το εννεάμηνο
Επόμενο άρθροTwingo Urban Night: νέα περιορισμένη έκδοση