Alain Van Groenendael, CEO της ARVAL

Ο Alain Van Groenendael πραγματοποιεί σημαντικές ανακατατάξεις στην Arval από τότε που ανέλαβε καθήκοντα CEO στις αρχές του τρέχοντος έτους. Ανακοινώνοντας επίσημα αυτούς τους διορισμούς, ο κ. Van Groenendael αποκαλύπτει τους νέους βασικούς παίκτες στην κεντρική εκτελεστική ομάδα της Arval, που θα τον βοηθήσει να επιτύχει τα σχέδια και τις φιλοδοξίες του για την εταιρεία.

  • Amélie Phélip, Arval Mobility Director

Η κ. Phélip προσχώρησε στον Όμιλο BNP Paribas το 2007. Το 2018 πήγε στην Arval ως Sharing Programme Director. Στο νέο της ρόλο από τον Μάιο, είναι επιφορτισμένη με την επιτάχυνση του προγράμματος κινητικότητας της Arval, δημιουργώντας καινοτόμες λύσεις, αναπτύσσοντας εταιρικές σχέσεις και εντατικοποιώντας τη διεθνοποίηση.

  • Christelle Paillès, Arval Communications Director

Μετά από τη θητεία της στην επικοινωνία στο Renault Group και την BAT France, η κ. Paillès προσχώρησε στην Arval το 2010 ως υπεύθυνη επικοινωνίας. Στο νέο της ρόλο από τον Απρίλιο, αναφέρεται απευθείας στον κ. Van Groenendael και είναι μέλος του Management Committee.

  • Stefano Berlenghi, Arval Global Operations Director

Ο κ. Berlenghi ξεκίνησε την καριέρα του το 1999 στο τμήμα Διεθνών Πωλήσεων της Arval, ακολούθως, ανέλαβε εκτελεστικούς ρόλους στις θυγατρικές της Arval στην Ιταλία, την Ισπανία και την Ινδία. Στο νέο του ρόλο από τον Μάρτιο, είναι υπεύθυνος για διάφορες σημαντικές δραστηριότητες (συμπεριλαμβανομένης της Care & Driver Care) και transversal θέματα (όπως η Ψηφιοποίηση), καθώς και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Arval.

  • Grégoire Chové, Arval Managing Director, Europe

Ξεκινώντας από την Arval το 1999, ο κ. Chové θήτευσε σε εκτελεστικούς ρόλους στη Γαλλία και την Ιταλία, δημιουργώντας το τμήμα International Business Office και Sales της Arval. Από το 2012 μέχρι σήμερα ήταν Γενικός Διευθυντής της Arval στην Ιταλία. Ο κ. Chové έχει την ευθύνη για την ανάπτυξη και τις συνέργειες μεταξύ των τεσσάρων βασικών ευρωπαϊκών αγορών της Arval: τη Γαλλία, την Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιταλία. Στο νέο του ρόλο, που ισχύει από τον Ιούλιο, αναφέρεται απευθείας στον κ. Van Groenendael και είναι μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Arval.

  • Grégory Libre, Arval Commercial Performance Director

Ο κ. Libre εντάχθηκε στην Arval France το 1996 ως επικεφαλής πωλήσεων, έγινε επικεφαλής των στρατηγικών λογαριασμών το 2002 και διευθυντής μάρκετινγκ το 2009 – ο ρόλος του διευρύνθηκε σε Sales and Marketing Director το 2012. Στο νέο του ρόλο από τον Απρίλιο, αναφέρεται στον Bart Beckers, Chief Commercial Officer και είναι μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Arval.

Προηγούμενο άρθροΗ Peugeot πρωτεύει στις προτιμήσεις των εταιρειών
Επόμενο άρθροConti C.A.R.E. Διαχείριση ελαστικών για την κινητικότητα του μέλλοντος