Σε υψόμετρο 1.750 μέτρων έξω από το σαλέ του χιονοδρομικού κέντρου στα Kελάρια στον Παρνασσό θα βρίσκεται μέχρι την Κυριακή, 6 Ιανουαρίου το Compact SUV της Volvo XC40, για να τονίσει τη σκληροτράχηλη πλευρά του.

Τοποθετημένο σε περίοπτη θέση, το XC40 δείχνει να ταιριάζει με το αλπικό τοπίο, καθώς το σύγχρονο design του αποτυπώνει τη διάθεση για εξερεύνηση και ψυχαγωγία σε ένα τέτοιο περιβάλλον.

“’Εκεί που οι άλλοι δοκιμάζουν είναι το σπίτι μας’” λέει το κεντρικό μήνυμα της προωθητικής ενέργειας του XC40, που όπως γράφει η ανακοίνωση της εταιρείας, συμπυκνώνει το χαρακτήρα του premium SUV της Volvo.

“Στο DNA του, το XC40 ενσωματώνει την παραδοσιακή αξιοπιστία της Volvo, αλλά και τις πρωτοποριακές τεχνολογίες και όλη την τεχνογνωσία της σουηδικής εταιρείας στα συστήματα τετρακίνησης. Στις AWD εκδόσεις του, με κινητήρες diesel D3 και D4 και με τον βενζινοκινητήρα T5, το XC40 συνδυάζει την ευελιξία του αστικού SUV με εξαιρετικές ικανότητες κίνησης σε απαιτητικά περιβάλλοντα. Η σουηδική εμπειρία κίνησης σε συνθήκες χιονιού και πάγου καθιστά το XC40 την προφανή επιλογή για όποιον θέλει ένα SUV ικανό να αντεπεξέρχεται στα δύσκολα”.

Περισσότερες πληροφορίες για το μοντέλο θα βρείτε στη  Volvo Car Hellas

Προηγούμενο άρθροΑνοίγει ο δρόμος για την αναβάθμιση των συστημάτων εξάτμισης σε παλαιότερα οχήματα
Επόμενο άρθροΗ Gefco και η Bergé συνεργάζονται για υπηρεσίες Logistics αυτοκινήτων