Το Jeep Wrangler κατέκτησε το βραβείο “Off-Road” στα “4x4 Of The Year

Στη χρονιά που σηματοδοτεί τα 80α γενέθλια της Jeep®, το βρετανικό περιοδικό «4×4» βράβευσε τα Jeep Wrangler και Renegade, στο πλαίσιο του θεσμού “4×4 Of The Year”, τα οποία υποστηρίζει η εταιρεία ελαστικών BFGoodrich.

Για ακόμα μια φορά, το Jeep Wrangler, κατακτά το ειδικό βραβείο “Off-Road” του περιοδικού, το οποίο εστιάζει στις εκτός δρόμου ικανότητες ενός οχήματος. Οι κριτές επαίνεσαν το Wrangler για την αυθεντικότητα του, αλλά και την ικανότητα του να περνά με την ίδια ευκολία από τις ακραίες εκτός δρόμου διαδρομές στην Αφρική, μέχρι και τους κακοφτιαγμένους δρόμους των αστικών κέντρων.

Το Jeep Renegade κατέκτησε τον τίτλο του Καλύτερου Μικρού SUV στα βραβεία “4×4 Of The Year”

Παράλληλα, το Jeep Renegade κατέκτησε τον τίτλο του Καλύτερου Μικρού SUV,  με τους κριτές να τονίζουν ότι η πρόσφατη παρουσίαση του πρωτοποριακού Plug-in Hybrid συστήματος 4xe, αποτελεί σημαντικό στοιχείο που ξεχωρίζει το Renegade από τον ανταγωνισμό. To σύστημα 4xe που εφοδιάζει και το Compass, εξασφαλίζει υψηλή απόδοση (190 ή 240 ίππους ανάλογα με την έκδοση), εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση καυσίμου (1,9λίτρα/100χλμ.), εκπομπές CO2 κάτω από 50γρμ./χλμ. και δυνατότητα αμιγώς ηλεκτρικής κίνησης έως και 50χλμ. Την ίδια στιγμή, το 4xe, αποτελεί και το πλέον ικανό σύστημα τετρακίνησης που έχει παρουσιάσει ποτέ η Jeep.

Κάθε χρόνο η κριτική επιτροπή του περιοδικού “4×4” – μιας εκ των πλέον αναγνωρισμένων εκδόσεων για οχήματα 4×4 στον κόσμο- δοκιμάζει ένα μεγάλο αριθμό τετρακίνητων οχημάτων σε διάφορες συνθήκες. Εκτός από τις εντός δρόμου διαδρομές, η αξιολόγηση περιλαμβάνει και τις πλέον απαιτητικές εκτός δρόμου δοκιμασίες.

 

Προηγούμενο άρθροNissan – Umbria Energy, συνεργασία για βιώσιμη κινητικότητα
Επόμενο άρθροΗ Škoda συνέχισε την ανοδική της πορεία το 2020