Η Toyota διευρύνει την γκάμα του SUV του RAV4 με την προσθήκη του νέου RAV4 Adventure, που ενισχύει το πνεύμα του «πάμε παντού» του μοντέλου, με ξεχωριστό στιλ.

Η νέα έκδοση RAV4 Adventure θα διευρύνει την αγορά του μοντέλου για εκείνους που αναζητούν αυτοκίνητο για διαδρομές εκτός δρόμου, διατηρώντας παράλληλα την απόδοση και τις επιδόσεις της υβριδικής ηλεκτρικής τεχνολογίας της Toyota.

Το RAV4 Adventure είναι αναβαθμισμένο με στιβαρό στυλ με νέα εμπρόσθια σχεδίαση, συστήματα αντιολίσθησης εμπρός και πίσω, καθώς και νέα γκρι απόχρωση οροφής. Περιλαμβάνει μεταξύ άλλων νέους προβολείς LED με φώτα ημέρας και βελτιωμένη άνεση καμπίνας. Τα καθίσματα διαθέτουν ταπετσαρία που συνδυάζει το λείο, μαύρο συνθετικό δέρμα με καπιτονέ πλάτη και μαξιλαράκια με πορτοκαλί ραφές αντίθεσης.

Το RAV4 Adventure κινείται με υβριδική ηλεκτρική τεχνολογία Toyota τέταρτης γενιάς και είναι στάνταρ εξοπλισμένο με έξυπνη τετρακίνηση, που ελέγχεται από έναν πρόσθετο συμπαγή ηλεκτροκινητήρα στον πίσω άξονα. Ο αποτελεσματικός και ισχυρός υβριδικός κινητήρας, που συνδυάζει ηλεκτροκινητήρες και τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα 2,5 λίτρων αποδίδει 222 ίππους. Το AWD-i επιτρέπει ρυμούλκηση (με φρένα) φορτίων έως 1.650 κιλών.

Οι τελευταίες αλλαγές διατηρούν τη δυναμική του best-seller SUV στον κόσμο. Το 1994, το αρχικό RAV4 δημιούργησε μια νέα αγορά για SUV που από τότε έχει κερδίσει περισσότερες από δύο εκατομμύρια πωλήσεις. Το πνεύμα της καινοτομίας διατηρείται ως το πρώτο μοντέλο στην κατηγορία του που προσφέρει υβριδική ηλεκτρική ισχύ. Σήμερα το RAV4 Hybrid είναι επίσης το κορυφαίο σε πωλήσεις ηλεκτροκίνητο SUV.

Οι ευρωπαϊκές παραδόσεις του Toyota RAV4 Adventure και της ανανεωμένης γκάμας μοντέλων RAV4 θα ξεκινήσουν το πρώτο τρίμηνο του 2022.

Προηγούμενο άρθροΕπένδυση 26,5 εκατ. δολαρίων στην Aviva
Επόμενο άρθροΥποχωρούν οι ταξινομήσεις επιβατικών στην Ευρώπη