Επένδυση 26,5 εκατ. δολαρίων στην Aviva

Η Aviva Technology Holding έλαβε χρηματοδότηση 26,5 εκατομμυρίων δολαρίων για επέκταση της συνδεσιμότητας αυτοκινήτων, με στόχο να προωθήσει τις αυτόνομες τεχνολογίες οδήγησης, τηλεματικής, ανάλυσης και ψυχαγωγίας μέσω της Aviva Links.

Η Aviva Links έχει στόχο την εξέλιξη των προ αυτόνομης οδήγησης τεχνολογιών και την παροχή λύσεων και ασφάλειας αυτόνομης οδήγησης. Τονίζοντας τη σημασία των γρήγορων εφαρμογών ακριβείας, η Aviva Links στοχεύει στην παροχή λύσης κυκλώματος υψηλής ακρίβειας στην αγορά αυτοκινήτου. Έτσι, θα είναι εφικτή η μετάδοση μεγάλου όγκου δεδομένων αυτόνομης οδήγησης σε νανοδευτερόλεπτα.

Ένα νέο όραμα για συστήματα υποβοήθησης οδηγού

Μέσω δελτίου τύπου, ο COO της Aviva Links, Kamal Dalmia, εξήγησε πως αποστολή της εταιρείας είναι η παροχή λύσεων για μετάδοση μη συμπιεσμένων δεδομένων υψηλής ανάλυσης μηχανικής όρασης. Σε αυτό το πεδίο, η τεχνητή νοημοσύνη θα υποστηρίξει τα Προηγμένα  Συστήματα Υποστήριξης Οδηγού (ADAS) και τις νέες γενιές συστημάτων ψυχαγωγίας.

Η ζήτηση για λύσεις κίνησης δεδομένων υψηλής ταχύτητας συνεχίζει να επιταχύνεται μεταξύ των κορυφαίων κατασκευαστών αυτοκινήτων στον κόσμο. Η Aviva δημιουργεί ασφαλείς λύσεις ολοκληρωμένων κυκλωμάτων συνδεσιμότητας εντός οχήματος (IC) που μπορούν να μεταφέρουν τον τεράστιο όγκο των δεδομένων αυτοκινήτων σε ταχύτητες πολλαπλών gigabit, ενώ πληρούν τις απαιτήσεις απόδοσης, ισχύος, ασφάλειας και κόστους αυτής της αγοράς.

Η χρηματοδότηση θα βοηθήσει την Aviva στην εξέλιξη των προγραμμάτων Ε&Α και μάρκετινγκ, καθώς έχει ήδη ξεκινήσει συνεργασία με τις μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες. Μέσω αυτής της συνεργασίας, η εταιρεία θα αναβαθμίσει τους ημιαγωγούς συνδεσιμότητας οχημάτων προ αυτόνομης οδήγησης σε έκδοση αυτονομίας.

“Η ζήτηση για την τεχνολογία της Aviva αυξάνεται ραγδαία και συνεργαζόμαστε με αρκετούς κορυφαίους πελάτες παγκοσμίως που σχεδιάζουν οχήματα επόμενης γενιάς”, δήλωσε ο David Young, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Aviva Links. “Σε εφαρμογές όπως η αυτόνομη οδήγηση όπου τα δεδομένα πρέπει να λαμβάνονται και να αναλύονται σε νανο-δευτερόλεπτα, η ταχύτητα και η ακρίβεια δεν είναι μόνο κρίσιμες, αλλά και σωτήριες. Η Aviva αντιμετωπίζει αυτή τη σημαντική ανάγκη της αγοράς με μια λύση ολοκληρωμένου κυκλώματος που κάνει τελικά την κοινή χρήση δεδομένων πολλαπλών gigabit χαμηλoύ λανθάνοντος χρόνου πραγματικότητα στα οχήματα”.

Η εταιρεία δεν ανέφερε ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας τεχνολογίας της.

Για περισσότερες πληροφορίες και απόψεις για το μέλλον των συνδεδεμένων αυτοκινήτων, δηλώστε συμμετοχή στο Fleet Europe Summmit, 9-10 Νοεμβρίου, στις Βρυξέλλες.

Προηγούμενο άρθροBridgestone – EVBox: 3.500 σημεία φόρτισης στην Ευρώπη
Επόμενο άρθροΤο νέο Toyota RAV4 Adventure πάει παντού