Το νέο Škoda OCTAVIA SCOUT

Η νέα γενιά Škoda OCTAVIA περιλαμβάνει ένα νέο OCTAVIA SCOUT. Διαθέτοντας αρετές εκτός δρόμου, η νέα γενιά OCTAVIA συνεχίζει την επιτυχή ιστορία των μοντέλων SCOUT. Πολυλειτουργικό estate με στιβαρή εμφάνιση και 15 mm μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος.

Η επιτυχής ιστορία αυτής της παραλλαγής COMBI – με στιβαρές λεπτομέρειες, αίσθηση εκτός δρόμου, αυξημένη απόσταση από το έδαφος και τετρακίνηση – ξεκίνησε το 2007 και το μοντέλο είναι έτοιμο για το επόμενο κεφάλαιο, τώρα που το μπεστ σέλερ της μάρκας βρίσκεται στην τέταρτη γενιά. Εκτός από τον επιβλητικό σχεδιασμό του, το πολυλειτουργικό estate διαθέτει ακόμα περισσότερο χώρο από τον προκάτοχό του και τώρα διατίθεται επίσης με κίνηση στους εμπρόσθιους τροχούς.

Το νέο Škoda OCTAVIA SCOUT

Ένα OCTAVIA για κάθε περίσταση με άπλετο χώρο

Είτε πρόκειται για οικογενειακές διακοπές, είτε για τα μεγάλα εβδομαδιαία ψώνια ή ένα για ταξίδι στην εξοχή με ποδήλατο βουνού στο χώρο αποσκευών: το νέο Škoda OCTAVIA SCOUT, διαθέσιμο αποκλειστικά ως estate, είναι το τέλειο όχημα για πολλές περιπτώσεις. Διαθέτοντας το πακέτο Rough-Road (ανώμαλου εδάφους) ως στάνταρ, συμπεριλαμβανομένης της θωράκισης κάτω από το αμάξωμα και 15 mm μεγαλύτερης απόστασης από το έδαφος, το OCTAVIA SCOUT είναι ιδανικό για οδήγηση εκτός δρόμου και αποτελεί δημοφιλή επιλογή για ρυμούλκηση τροχόσπιτου, κλωβού αλόγων ή σκάφους. Με κινητήρα 2.0 TDI απόδοσης 147 kW (200 PS), μπορεί να σύρει ακόμα και ρυμουλκούμενο με φρένα, βάρους έως και 2.000 κιλών.

Όπως και τα αδέλφια του OCTAVIA, το SCOUT με μεγαλύτερες διαστάσεις προσφέρει ακόμα πιο άπλετο χώρο από τον προκάτοχό του. Η δυνατότητα του χώρου αποσκευών είναι η μεγαλύτερη στην κατηγορία μέχρι σήμερα και έχει αυξηθεί κατά 30 l στα 640 l. Το SCOUT μπορεί να παραγγελθεί με πρωτοποριακούς προβολείς full LED Matrix, οι οποίοι κάνουν το ντεμπούτο τους στο OCTAVIA και επιτρέπουν στους οδηγούς υψηλή δέσμη συνεχώς.

Η παγκόσμια πρεμιέρα του ολοκαίνουργιου μοντέλου OCTAVIA θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Ιουλίου.

Προηγούμενο άρθροMeet Mercedes: 25 χρόνια Mercedes-Benz Sprinter
Επόμενο άρθροScania: σχέδιο για ηλεκτρικά συστήματα ισχύος