Η Citroën συνεχίζει την “ηλεκτρική” της στρατηγική, αποκαλύπτοντας την τεχνολογική ναυαρχίδα της, το νέο C5 Aircross SUV Plug-in Hybrid, το αθόρυβο αστικό όχημα που ορίζει μία νέα κατηγορία, την ëComfort.

Προσφέροντας ήδη εξαιρετική άνεση, με την ανάρτηση με Progressive Hydraulic Cushions®, τα Advanced Comfort καθίσματα και τα 20 συστήματα υποβοήθησης οδηγού, το C5 Aircross SUV εισέρχεται σε μια ακόμη νέα φάση του προγράμματος Citroën Advanced Comfort® χάρη στην plug in επαναφορτιζόμενη υβριδική τεχνολογία.

Στην καθημερινή χρήση προσφέρει μηδενικές εκπομπές CO2 χάρη στην 100% ηλεκτρική λειτουργία (αυτονομία έως 55 km) και απεριόριστη αυτονομία για μεγάλα ταξίδια χάρη στην υβριδική κίνηση με χρήση και του βενζινοκινητήρα του.

Είναι αθόρυβο για ήρεμες και γαλήνιες διαδρομές στην ηλεκτρική λειτουργία, σε μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα χωρίς θόρυβο, δονήσεις ή κραδασμούς.

Συνδυάζει ένα βενζινοκινητήρα PureTech 180 hp, έναν ηλεκτρικού κινητήρα 80 kW και ένα αυτόματο κιβώτιο 8 ταχυτήτων ë-EAT8, με απόδοση συνδυασμένης ισχύος 225 hp και άμεσα διαθέσιμη ροπή 320 Nm.

Με ένα πλήρες οικοσύστημα, διαισθητικό και φιλικό προς τον χρήστη, συμπεριλαμβανομένου του αυτόματου ελέγχου των λειτουργιών οδήγησης, της εύκολης φόρτισης και μιας ειδικής ψηφιακής πύλης έξυπνων υπηρεσιών.

Το Νέο SUV C5 Aircross Plug-in Hybrid είναι το πιο διαμορφώσιμο μοντέλο στην κατηγορία του: 3 αυτόνομα, συρόμενα, ρυθμιζόμενα και αναδιπλούμενα πίσω καθίσματα, – και ο μεγαλύτερος “Best in Class” όγκος φόρτωσης.

Κατασκευασμένο στη Γαλλία στο εργοστάσιο Rennes – La Janais, παράλληλα με τις εκδόσεις των κινητήρων εσωτερικής καύσης που έχουν ήδη ξεπεράσει τις 110.000 πωλήσεις, μέσα σε ένα χρόνο, το Νέο SUV C5 Aircross Plug-in Hybrid είναι τώρα διαθέσιμο για παραγγελία στην Ελλάδα σε τιμές που ξεκινούν από 43.500 ευρώ.

Προηγούμενο άρθροACEA: οι φιλοδοξίες της ΕΕ απέχουν από την πραγματικότητα
Επόμενο άρθροΤο ξεχωριστό τιμόνι της νέας Škoda OCTAVIA