Στην πιο μεγάλη και εντυπωσιακή εκδήλωσή της μέχρι σήμερα, η Volvo Car Hellas παρουσίασε το νέο μικρό Volvo, το αμιγώς ηλεκτρικό EX30, μεγάλο σε τεχνολογία και πιστό στις αρχές του σκανδιναβικού design. 

Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Four Seasons Astir Palace, δημοσιογράφοι, μέλη του Επίσημου Δικτύου Volvo και πελάτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να περιεργαστούν το αμιγώς ηλεκτρικό EX30, καθώς και να συζητήσουν με την ομάδα της Volvo Car Hellas.

Το μικρό premium SUV της Volvo αλλάζει τα δεδομένα στην κατηγορία του, με την έξυπνη σχεδίαση, την εκτεταμένη χρήση βιώσιμων υλικών, το δραστικά μειωμένο ανθρακικό αποτύπωμα και τις κορυφαίες επιδόσεις του. Συγχρόνως, με αυτονομία έως 480 χλμ. και χρόνο ταχείας φόρτισης 26 λεπτά (10%-80%), απαντά πειστικά στα θέματα που απασχολούν σήμερα τους υποψήφιους οδηγούς ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Το EX30 συνιστά, επιπλέον, μία άκρως ελκυστική πρόταση για το ελληνικό κοινό και αναμένεται να συμβάλει στην περαιτέρω ανάπτυξη της Volvo στην Ελλάδα.

«Τα προηγούμενα πέντε χρόνια πετύχαμε πολλά, τόσο σε επίπεδο πωλήσεων όσο και στην εξυπηρέτηση του πελάτη μέσω της εισαγωγής πρωτοποριακών συστημάτων και υπηρεσιών», ανέφερε στην ομιλία του ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Volvo Car Hellas, Νίκος Γιαννουσάς. «Βλέποντας τα νέα Volvo, όπως το EX30, αλλά και τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα μας που αναμένονται στη συνέχεια, είμαι σίγουρος ότι τα χρόνια που ακολουθούν θα είναι τα πιο πετυχημένα και πιο δημιουργικά για τη Volvo στην Ελλάδα».

To Volvo EX30 είναι διαθέσιμο για παραγγελίες στους Επίσημους Διανομείς Volvo με τιμή από 37.572 ευρώ για την έκδοση Single Motor RWD Core των 272 ίππων.

Προηγούμενο άρθροT&E: Οι ευρωπαίοι κατασκευαστές και τα κινεζικά EV
Επόμενο άρθροΤα μικρά της Fiat στην Αυτοκίνηση-Electromοbility 2023