Δυναμικό παρόν θα δώσει το Mitsubishi L200 5ης γενιάς στην έκθεση Agrothessaly 2019, μία έκθεση που διαμορφώνει νέα δεδομένα για τη γεωργία και την κτηνοτροφία.

Η 12η έκθεση Agrothessaly 2019 θα πραγματοποιηθεί από τις 28 Φεβρουαρίου -3 Μαρτίου 2019 στην Σκεπαστή Αγορά της Νεάπολης Λάρισας, σε συνεργασία της ΔΕΘ-Helexpo και του Δήμου Λαρισαίων.

Το Mitsubishi L200 είναι το αυθεντικό pick-up, ηγέτης στον τομέα της τετρακίνησης και αυτή την περίοδο η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε., Επίσημος Εισαγωγέας-Διανομέας της Mitsubishi Motors στην Ελλάδα, προσφέρει ολική απαλλαγή από το Φόρο Τελών Ταξινόμησης για όλα τα L200, με όφελος για τον πελάτη μέχρι 4.000 ευρώ, ανάλογα με την έκδοση.

Η 5η γενιά του L200 εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο τη φιλοσοφία Sport Utility Truck της Mitsubishi Motors προκειμένου να ικανοποιήσει τις συνεχώς διαφοροποιούμενες ανάγκες των παγκόσμιων πελατών  pickup truck για στυλ, άνεση, οδηγησιμότητα, εξοπλισμό και αντοχή. To L200 5ης γενιάς χρησιμοποιεί τετρακίνηση Super Select 4WD II, ένα σύστημα που χάρισε στην εταιρεία 12 νίκες στον σκληρότερο αγώνα του κόσμου το Dakar Rally.

Το L200 κατασκευάζεται στο Εργοστάσιο της Mitsubishi Motors Thailand στο Laem Chabang με στόχο πωλήσεων 200.000 μονάδων/ετησίως.

Προηγούμενο άρθροΤο Opel Combo με προηγμένα συστήματα υποστήριξης
Επόμενο άρθροΓρήγορα δεδομένα και γρήγορα αυτοκίνητα…