Στα βραβεία του αμερικανικού δικτύου Four Wheeler, το νέο Jeep Gladiator ξεχώρισε για τις κορυφαίες εκτός δρόμου ικανότητες του κατακτώντας τη διάκριση “2020 Pickup Truck of the Year”.

Στα βραβεία του Four Wheeler, του πλέον καθιερωμένου δικτύου για αυτοκίνητα εκτός δρόμου των ΗΠΑ, το Jeep® Gladiator αναδείχθηκε ως το πλέον ικανό 4×4 Pickup, κατακτώντας τη διάκριση “2020 Pickup of the Year.” Μέσα σε μία εβδομάδα οι κριτές του Four Wheeler πραγματοποίησαν σειρά δοκιμών που ξεπέρασαν τα 1.000 μίλια σε διάφορα εδάφη (βράχια, άμμο, λάσπη, χιόνι, κτλ.), αλλά και ειδικές δοκιμασίες όπως διάβαση ξηρών και υδάτινων κολλημάτων, τεστ στεγανότητας, κτλ.

“Το Gladiator είναι ένα αυτοκίνητο που δικαίως πολύ περίμεναν για χρόνια. Μετά από μια εβδομάδα δοκιμών σε διάφορες απαιτητικές συνθήκες, το Gladiator απέδειξε ότι είναι ένα αυθεντικό Jeep. Αν κανείς βάλει στην εξίσωση και την έκδοση Rubicon με το ειδικό πακέτο off-road, τότε γίνεται ακόμα πιο σαφές ότι το Jeep Gladiator απλά δεν έχει αντίπαλο”, δήλωσε ο Ken Brubaker, δημοσιογράφος του δικτύου Four Wheeler.

Τo βραβείο “Pickup Truck of the Year” του Four Wheeler μετρά 31 χρόνια ζωής και αποτελεί τη σημαντικότερη διάκριση για αυτή την ιδιαίτερα δημοφιλή στις ΗΠΑ κατηγορία οχημάτων. Το νέο Jeep Gladiator θα είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά στα τέλη του 2020 και θα εφοδιάζεται με ένα V6 diesel κινητήρα 3 λίτρων απόδοσης 260 ίππων.

Το νέο Gladiator είναι το μοναδικό Pickup που έχει τη δυνατότητα να φέρει σε απόλυτη επαφή τους επιβάτες με το περιβάλλον, χάρη στα αφαιρούμενα τμήματα της οροφής και του αμαξώματος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here