Σε μια στρατηγική κίνηση για την ενίσχυση του βιώσιμου επιχειρηματικού του χαρτοφυλακίου, το AutoBinck Group με έδρα την Ουτρέχτη, ολοκλήρωσε την εξαγορά της EV Company.

Η υπογραφή της σύμβασης σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο στις οικολογικές πρωτοβουλίες της AutoBinck. Αυτή η εξαγορά ενσωματώνει την EV Company στο τμήμα Ebinck του Ομίλου AutoBinck.

Η EV Company, μια επιχείρηση που ιδρύθηκε από τον σημερινό της CEO, Maarten Schuring, το 2014, έχει κάνει σημαντικά βήματα στις λύσεις φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων. Λειτουργώντας από το Aalsmeer, η EV Company βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της παροχής λύσεων φόρτισης σε εταιρικές και ιδιωτικές αγορές. Οι υπηρεσίες της εταιρείας περιλαμβάνουν συμβουλές, παράδοση, εγκατάσταση και διαχείριση λύσεων φόρτισης για το πελατολόγιο της.

Η EV Company εξυπηρετεί πελάτες, συμπεριλαμβανομένων εταιρειών leasing όπως η MKB Lease και η Arval, καθώς και ιδιοκτήτες μεγάλων στόλων όπως οι Strukton, Spie και Plieger. Επιπλέον, έχει σφυρηλατήσει συνεργασίες με πολυάριθμες εταιρείες και κτηματομεσιτικές οντότητες.

Ο κ. Schuring εξέφρασε τον ενθουσιασμό του σχετικά με αυτή τη στρατηγική συνεργασία: «Είμαι ευτυχής που βρήκα έναν ισχυρό συνεργάτη όπως το AutoBinck Group,  για το επόμενο στάδιο της ανάπτυξης της EV Company». Ο κ. Schuring θα παραμείνει ως Chief Commercial Officer (CCO).

Ο Hans Kwaad, σημερινός Chief Business Development Officer στο AutoBinck Group θα αναλάβει CEO στην EV Company.

Προηγούμενο άρθροΕργαζόμενοι Σαρακάκη, Kinsen – Europcar καθάρισαν ακτή
Επόμενο άρθροSabrina Eickelkamp: Ευκαιρίες μετασχηματισμού