Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε πρόσφατα το ‘The X7 & The 7 BMW CSEU Grand Media Tour 2019’, τη διεθνή δημοσιογραφική εκδήλωση που διοργάνωσε το BMW Group Κεντρικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης για την παρουσίαση των νέων υπερπολυτελών μοντέλων της BMW, της νέας BMW X7 και της νέας BMW Σειράς 7. 

Η νέα BMW X7 είναι η “ναυαρχίδα” της οικογένειας μοντέλων ΒΜW Χ που συνδυάζει την εμφάνιση, την αποκλειστικότητα και την ευρυχωρία ενός πολυτελούς αυτοκινήτου με την προσαρμοστικότητα και ευελιξία ενός Sports Activity Vehicle (SAV). Στην κατηγορία των πολυτελών sedan και η νέα BMW Σειρά 7, προβάλλει το κύρος και τη γοητεία της πιο έντονα από ποτέ, με σοφιστικέ κομψότητα και καινοτόμες τεχνολογίες ελέγχου/λειτουργίας, υποστήριξης οδηγού και συνδεσιμότητας.

Το περιπετειώδες road trip των 5.000 χλμ. ξεκίνησε στις 27 Μαΐου με τη συμμετοχή 144 δημοσιογράφων από 36 χώρες. To οδοιπορικό περιελάμβανε επτά ξεχωριστά στάδια. Σε κάθε στάδιο περιλαμβανόταν οδήγηση των οχημάτων από χώρα σε χώρα. Με αφετηρία την Πολωνία, οι ομάδες των δημοσιογράφων, δοκίμασαν τα πιο προηγμένα συστήματα υποστήριξης οδηγού, συνδεσιμότητας και ασφάλειας, που προσφέρουν οι κορυφαίες BMW X7 και Σειρά 7, οδηγώντας σε ενδιαφέρουσες διαδρομές γεμάτες αξιοθέατα και μοναδικά φυσικά τοπία μεταξύ των γειτονικών χωρών.

Διασχίζοντας την Τσεχία, τη Σλοβακία, την Ουγγαρία, τη Ρουμανία, και τη Βουλγαρία, οι ομάδες των δημοσιογράφων βρέθηκαν και στην Ελλάδα, όπου περιηγήθηκαν στην πόλη της Θεσσαλονίκης, ξεναγήθηκαν στο Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και φωτογραφήθηκαν με φόντο τον Λευκό Πύργο. Το ταξίδι τους συνεχίστηκε με κατεύθυνση τη μαγευτική Χαλκιδική, μέσω Πολυγύρου, με τελικό προορισμό τη Βουλγαρία και τη Σόφια.

Το Media Tour που εμπεριείχε και πολιτιστικό χαρακτήρα, προκάλεσε έντονο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό στους εκπροσώπους των ξένων μέσων, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις αλλά και υποσχέσεις για να επισκεφθούν ξανά τη χώρα μας στο μέλλον.

Προηγούμενο άρθροΗ Lexus παρουσιάζει το πρωτότυπο LC Convertible
Επόμενο άρθροEuro 6d και 6d-temp: οι συντελεστές RDE παραμένουν