Τα πρατήρια Shell στέλνουν 10 τυχερούς, που θα αναδειχθούν από κλήρωση, σε τριήμερο ταξίδι στο Μιλάνο για το Grand Prix της F1 στη Monza. 

Από τη Δευτέρα 10 Ιουνίου έχει ξεκινήσει σούπερ προσφορά στα πρατήρια Shell με ανεπανάληπτα δώρα για τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού και των ταξιδιών. Οι καταναλωτές που θα γεμίσουν το όχημα τους με καύσιμα V-Power έως και την Κυριακή 21 Ιουλίου θα μπουν στη κλήρωση για να διεκδικήσουν 10 ταξίδια στο Μιλάνο για να παρακολουθήσουν από κοντά το Grand Prix της Monza. Οι επόμενοι 100 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα backpack Ferrari.

Οι καταναλωτές μπορούν να συμμετάσχουν στην κλήρωση, κερδίζοντας μία συμμετοχή στο διαγωνισμό για κάθε 10 λίτρα Shell V-Power και Shell V-Power Diesel και δύο συμμετοχές για κάθε 10 λίτρα Shell V-Power Racing. Θα πρέπει επίσης να είναι μέλη του προγράμματος επιβράβευσης allSmart και να χρησιμοποιήσουν την κάρτα τους για τις παραπάνω συναλλαγές.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 23 Ιουλίου, όταν και θα ανακοινωθούν οι δέκα νικητές που θα ταξιδέψουν στο Μιλάνο για να παρακολουθήσουν από κοντά το τριήμερο Grand Prix της Monza από τις 30 Αυγούστου έως τη 1η Σεπτεμβρίου.

Το ταξίδι στο Μιλάνο περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια (Αθήνα – Μιλάνο – Αθήνα), 3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4 αστέρων στο Μιλάνο (30/8-1/9), εισιτήρια αγώνα για το τριήμερο και σχετικές μεταφορές (αεροδρόμιο, ξενοδοχείο, πίστα).

Προηγούμενο άρθροSEAT S.A. Νέοι επικεφαλής εταιρικής επικοινωνίας και μάρκετινγκ
Επόμενο άρθροΣημαντικές διακρίσεις για τα ελαστικά της Kumho