Erich Sixt

Η Sixt μόλις δημοσίευσε τα ισχυρότερα έσοδα του εξάμηνου στην ιστορία της. Συγκεκριμένα, αύξησε τα λειτουργικά της έσοδα σε 1,35 δισ. ευρώ, δηλαδή, 14,3% αύξηση σε σχέση με το πρώτο εξάμηνο του 2018. Ανάπτυξη 18,1%, με 1,13 δισ. ευρώ, παρουσίασε ο τομέας Business Mobility, ο οποίος περιλαμβάνει τις υπηρεσίες κινητικότητας των Sixt rent, Sixt share και Sixt ride, χάρη κυρίως στα εξαιρετικά αποτελέσματα στις ΗΠΑ.

“Έχουμε περαιτέρω διευρύνει τη θέση μας ως κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών κινητικότητας στην Ευρώπη. Με περισσότερα από 270.000 οχήματα, ο στόλος μας είναι μεγαλύτερος από ποτέ”, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος Erich Sixt. “Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που βλέπω τους πελάτες μας να ανταποκρίνονται τόσο καλά στις ψηφιακές και καινοτόμες υπηρεσίες μας κινητικότητας”. Η Sixt αναπτύσσεται πολύ πάνω από τις προσδοκίες που ίσως θα μπορούσε απλώς να επενδύσει ακόμα περισσότερο στις αγορές αυτές κατά τη διάρκεια του δευτέρου εξαμήνου, όπως πρότεινε ο κ. Sixt.

Ήδη παρούσα στα 19 από τα 25 πιο σημαντικά αεροδρόμια των ΗΠΑ, η Sixt είδε τα έσοδά της να αυξάνονται κατά περίπου 30%. Σε μια αγορά με συνολικό όγκο 31 δισ. δολαρίων, η Sixt υπολογίζει ότι μπορεί να έχει μεσοπρόθεσμα έσοδα ένα δισ. δολάρια – σημείο κατά το οποίο οι ΗΠΑ θα αντικαταστήσουν τη Γερμανία ως μεγαλύτερη αγορά της εταιρείας. Οι συνολικές δραστηριότητες στο εξωτερικό σημείωσαν αύξηση 26,3% (στα 675,5 εκατ. ευρώ), αυξάνοντας το μερίδιο των συνολικών εσόδων της εταιρείας στις ΗΠΑ πάνω από 60% για πρώτη φορά.

Η ενδιάμεση οικονομική έκθεση της Sixt χαιρετίζει επίσης τις επιτυχημένες εκδόσεις της εφαρμογής της, μαζί με την πλατφόρμα κινητής Sixt One και το νέο της μοντέλο συνδρομής αυτοκινήτου. Η εταιρεία θα συνεχίσει να επενδύει μεγάλα ποσά στον στόλο, τη διεθνή επέκταση και την ψηφιακή κινητικότητα. Λαμβάνοντας υπόψη τα θετικά αποτελέσματα του πρώτου εξαμήνου, η Sixt επιβεβαιώνει τις προοπτικές της για ολόκληρο το έτος για το 2019.

Προηγούμενο άρθροΠροηγμένη plug-in υβριδική η νέα BMW 530e xDrive Sedan
Επόμενο άρθροΣταθερή ανάπτυξη για την CarNext.com της LeasePlan