Τη συνεργασία τους στον τομέα της ηλεκτροκίνησης ανακοίνωσαν η εταιρεία παραγωγής και προμήθειας ενέργειας ΗΡΩΝ και η εταιρεία εισαγωγής αυτοκινήτων Volvo Car Hellas.

Πιο συγκεκριμένα, ο ΗΡΩΝ δημιούργησε δύο ειδικά διαμορφωμένα προγράμματα ηλεκτρικής ενέργειας για τους υφιστάμενους και τους μελλοντικούς κατόχους ή χρήστες αμιγώς ηλεκτρικών και PlugIn υβριδικών αυτοκινήτων Volvo. Πρόκειται για τα δύο νέα προγράμματα δωδεκάμηνης διάρκειας, με την ονομασία “EcoDrive Home Volvo Electric” και “EcoDrive Home Volvo PlugIn” τα οποία απευθύνονται σε πελάτες του ΗΡΩΝA και προσφέρουν δωρεάν φόρτιση των Volvo αυτοκινήτων τους για ένα ολόκληρο χρόνο* κάνοντας παράλληλα χρήση ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές.

Παράλληλα, με την υποστήριξη της ENGIE, της εταιρείας πώλησης και εγκατάστασης ηλεκτρικών φορτιστών, ο ΗΡΩΝ προσφέρει στους κατόχους αμιγώς ηλεκτρικών και plug-in υβριδικών αυτοκινήτων Volvo, ειδικές προνομιακές τιμές για τις υπηρεσίες εγκατάστασης, θέσης σε λειτουργία και συντήρησης των φορτιστών που προτείνονται από τη Volvo για τις επαγγελματικές εγκαταστάσεις ή το χώρο κατοικίας τους. Επιπλέον το δίκτυο φόρτισης των αυτοκίνητων Volvo, θα επεκταθεί ακόμη περισσότερο με αντίστοιχη υποδομή στο Δίκτυο Επίσημων Διανομέων και Επισκευαστών της Volvo Car Hellas.

Προτεραιότητα του Ομίλου ΗΡΩΝ είναι η προώθηση της ηλεκτροκίνησης στη χώρα. Τα πρωτοποριακά προγράμματά του δίνουν τη δυνατότητα στους πελάτες του να καταναλώνουν καθαρή ενέργεια, προσεγγίζοντας την ενεργειακή ανεξαρτησία και την  «πράσινη» μετακίνηση. Τελικός στόχος του ΗΡΩΝΑ είναι να συμβάλλει καθοριστικά στη μετάβαση προς την εποχή των μηδενικών εκπομπών άνθρακα, εφαρμόζοντας τις βέλτιστες πρακτικές βιωσιμότητας για την κοινωνία, τον άνθρωπο και τις επιχειρήσεις.

Η Volvo, με σταθερά ηγετική θέση στον τομέα της οδικής ασφάλειας, αναγνωρίζει ότι η βιωσιμότητα είναι εξίσου σημαντική για την προστασία της ανθρώπινης ζωής: «Η κλιματική αλλαγή είναι για εμάς η απόλυτη δοκιμή ασφαλείας», αναφέρει χαρακτηριστικά η σουηδική εταιρεία, επικεντρώνοντας τη στρατηγική της στη μείωση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος μέσα από μία σειρά ριζικών αλλαγών σε όλα τα επίπεδα της δραστηριότητάς της.

Σε μόλις τέσσερα χρόνια από σήμερα, το 2025, η Volvo στοχεύει το 50% των πωλήσεών της παγκοσμίως να προέρχεται από αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα και το υπόλοιπο από υβριδικά. Μέχρι το 2040, η εταιρεία φιλοδοξεί να είναι κλιματικά ουδέτερη σε όλο το εύρος της λειτουργίας της.

Με άξονα την κοινή τους φιλοσοφία ο ΗΡΩΝ και η Volvo Car Hellas συνεργάζονται συνδυάζοντας όραμα και  τεχνογνωσία υψηλού επιπέδου για τη μέγιστη ικανοποίηση των πελατών τους και την προστασία του περιβάλλοντος. 

*Ως δωρεάν ενέργεια φόρτισης για ένα χρόνο υπολογίζονται για αμιγώς ηλεκτρικά και plugin υβριδικά αυτοκίνητα 150KWh και 60KWh το μήνα αντιστοίχως.

 

Προηγούμενο άρθροHuawei solar, ηλιακή ενέργεια νέας γενιάς
Επόμενο άρθροΤο BMW Group στην IAA Mobility 2021