Η MaaS Alliance συμπληρώνει τον προσεχή Οκτώβριο τέσσερα χρόνια ζωής. Στο διάστημα αυτό έχει μια απίστευτη ανάπτυξη και είναι πλέον μια κοινότητα σχεδόν 80 διαφορετικών οργανισμών.

Κατά το 2019, πέραν της ALD Automotive και της Arval, η συμμαχία για την κινητικότητα ως υπηρεσία περιέλαβε και τους ακόλουθους οργανισμούς: Renfe, GSAthe European GNSS Agency, Connekt ITS Netherlands, EMT Madrid, Kisio Digital, SONY, TVV Lippuja maksujärjestelmä Oy, De Lijn, Belgian Ministry of Mobility, Eurostar International, VerkéiersVerbond, Transdev, Achmea, Capital Region of Denmark, Kyyti Group, Engie.

Τον Απρίλιο, η MaaS Alliance μαζί με το TravelSpirit διοργάνωσαν την πρώτη μεγάλη εκδήλωση – το Open Mobility Conference. Πραγματοποιήθηκε στο KANAL – Centre Pompidou στις Βρυξέλλες και οι συμμετέχοντες περιελάμβαναν εταιρείες καινοτομίας, στοχαστές, αρχές μεταφορών, φορείς εκμετάλλευσης κινητικότητας, φορείς παροχής τεχνολογίας και προγραμματιστές υποδομών.

Η ατζέντα του συνεδρίου περιλάμβανε ομιλίες από τους ηγέτες της αγοράς, συζητήσεις σχετικά για την τρέχουσα κατάσταση, δημιουργία ομάδων εργασίας, καθώς και διαδραστικά σεμινάρια που δημιούργησαν ιδέες και δράσεις, τις οποίες η MaaS Alliance θα επιδιώξει να αναλάβει και να υποστηρίξει.

 

Προηγούμενο άρθροΗ Nissan και η συγχώνευση Renault – FCA
Επόμενο άρθροΣταθερά έσοδα, χαμηλότερα κέρδη για τις αυτοκινητοβιομηχανίες