Οι Arval, Element Fleet Management και Sumitomo Mitsui Auto Service (SMAS) υπέγραψαν νέα τριμερή συμφωνία, επεκτείνοντας τη γεωγραφική τους κάλυψη και το πεδίο εφαρμογής τους στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού.

Η συμφωνία, που διευκολύνεται μέσω της Παγκόσμιας Συμμαχίας Element-Arval, καθιερώνει πλαίσιο εξυπηρέτησης της Ιαπωνίας, της Ταϊλάνδης, της Ινδίας και της Ινδονησίας.

Η συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας των Arval, Element Fleet Management και SMAS προσβλέπει στην παροχή βελτιωμένης πρόσβασης σε ολοκληρωμένες υπηρεσίες leasing και διαχείρισης στόλου για παγκόσμιους πελάτες στις αναφερόμενες αγορές, μέσω της Sumitomo Mitsui Auto Service. Επιπλέον, η συμφωνία υπογραμμίζει την κοινή δέσμευση των τριών εταιρειών για καθοδήγηση των πελατών σε βιώσιμους στόλους και υποστήριξη για επίτευξη των Περιβαλλοντικών, Κοινωνικών και στόχων Διακυβέρνησης (ESG). Οι πελάτες της περιοχής Ασίας-Ειρηνικού θα έχουν πρόσβαση σε συμβουλές ειδικών για την ηλεκτροκίνηση στόλου και την κινητικότητα στο συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον.

Με την διαχείριση 4,4 εκατομμυρίων οχημάτων και δραστηριοτήτων σε 56 χώρες και πέντε ηπείρους, η Συμμαχία, που αποτελείται από εννέα οργανισμούς-μέλη, συμπεριλαμβανομένων των Arval, Element και SMAS, προσβλέπει στην βιώσιμη ανάπτυξη και την δημιουργία διαρκούς αξίας για παγκόσμιους πελάτες.

Ο Alain van Groenendael, Πρόεδρος και CEO της Arval, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη σταθερή και παραγωγική συνεργασία με την SMAS, δίνοντας έμφαση στην παροχή καινοτόμων υπηρεσιών, εργαλείων και συμβουλευτικής τεχνογνωσίας σε παγκόσμιους πελάτες.

Ο Kei Sato, Διοικητικός Εκπρόσωπος, Πρόεδρος & CEO της SMAS, δήλωσε ότι η ενισχυμένη συνεργασία μεταξύ των τριών κορυφαίων εταιρειών παροχής υπηρεσιών στόλου θα οδηγήσει την συμμαχία σε ανώτερο επίπεδο. Τόνισε επίσης την σημασία της αντιμετώπισης των προκλήσεων πελατών στο εξελισσόμενο περιβάλλον κινητικότητας, μέσω ολοκληρωμένων προτάσεων λύσεων.

Ο David Madrigal, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και Εμπορικός Διευθυντής της Element Fleet Management, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την αναβαθμισμένη σχέση της Element-Arval Global Alliance. Τόνισε τη συλλογική τεχνογνωσία και τους πόρους των τριών εταιρειών και την καλή θέση τους για προώθηση αμοιβαίας επιτυχίας και βιώσιμης ανάπτυξης παγκοσμίως.

Προηγούμενο άρθροOpel: Στόχος οι επιδόσεις στην ελληνική αγορά
Επόμενο άρθροΆνω των 40 εκατ. κινητήρων Nissan στην Yokohama