Καλοκαιρινό έλεγχο 12 σημείων λειτουργίας, συστημάτων ασφάλειας και άνεσης του οχήματος προσφέρει η Suzuki. Οι έμπειροι και καταρτισμένοι τεχνικοί του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών θα πραγματοποιήσουν έναν λεπτομερή έλεγχο, με σκοπό να προετοιμάσουν κάθε Suzuki για τους καλοκαιρινούς προορισμούς.

Τα επιπλέον προνόμια πέραν του δωρεάν καλοκαιρινού ελέγχου που εξασφαλίζει η Suzuki είναι:

  • 25% έκπτωση στα γνήσια Ανταλλακτικά Service ή Eπισκευών για τους οδηγούς Suzuki, που το αυτοκίνητο τους έχει ταξινομηθεί έως 31/12/2014. Από την συγκεκριμένη ενέργεια εξαιρούνται τα ανταλλακτικά φανοποιείας, τα ελαστικά και τα αξεσουάρ.
  • Καθαρισμός & Απολύμανση Air condition μόνο με 60 ευρώ. Κάθε οδηγός Suzuki μπορεί να πραγματοποιήσει απολύμανση του συστήματος κλιματισμού του αυτοκινήτου του προκειμένου να εξασφαλίσει στον ίδιο και στους συνεπιβάτες του ένα ιδανικό και υγιεινό περιβάλλον.

Αναλυτικότερα η παραπάνω εργασία προϋποθέτει τη χρήση Γνήσιων Φίλτρων Καμπίνας Suzuki και εξασφαλίζει: Προστασία κατά της σκόνης / γύρης. Αντιβακτηριδιακή προστασία. Προστασία κατά των οσμών / καυσαερίων. Μεγιστοποίηση της απόδοσης του συστήματος κλιματισμού.

Η ισχύς του δωρεάν καλοκαιρινού ελέγχου αρχίζει την 1η Ιουνίου και τελειώνει την 30η Αυγούστου.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα Δωρεάν Καλοκαιρινού Ελέγχου της Suzuki οι οδηγοί αυτοκινήτων Suzuki μπορούν να απευθυνθούν στο Επίσημο Δίκτυο της Suzuki, ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της εταιρείας. Ακόμα, μπορούν να ενημερωθούν από το εξειδικευμένο portal της Suzuki www.mysuzuki.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here