Η Arval και η Ridecell συνήψαν στρατηγική συνεργασία. Στόχος η επιτάχυνση της ανάπτυξης ολοκληρωμένων λύσεων κινητικότητας για τους ευρωπαίους πελάτες.

Η νέα συνεργασία της Arval με την Ridecell, η οποία είναι εξειδικευμένη στον αυτοματισμό IoT και στη διαχείριση στόλου, γίνεται βάσει του στρατηγικού σχεδίου Arval Beyond. Καλύπτοντας την περίοδο 2020-2025, στόχος είναι η προσφορά απρόσκοπτης εμπειρίας μετακίνησης στους πελάτες, ενσωματώνοντας συνδεδεμένα, ευέλικτα προϊόντα και υπηρεσίες.

Τέτοια λύση, που προκύπτει από τη νέα συνεργασία, είναι η πλατφόρμα Arval Car Sharing, η οποία θα λανσαριστεί στο Βέλγιο εντός του έτους. Θα εισαχθεί και σε άλλες ευρωπαϊκές αγορές πριν από το τέλος του έτους και στη συνέχεια στις αγορές της Arval παγκοσμίως. Στόχος είναι η αύξηση του στόλου αυτοκινήτων διαμοιρασμού της Arval κατά 50% ετησίως. Το Arval Car Sharing θα ενσωματωθεί στην εφαρμογή Arval Mobility, δίνοντας τη δυνατότητα στους εργαζόμενους να επιλέξουν τις καταλληλότερες επιλογές κινητικότητας για τις μετακινήσεις τους.

Νέες υπηρεσίες

«Για αρκετά χρόνια, η Arval έχει προσδιορίσει ξεκάθαρα τις πολυτροπικές λύσεις κινητικότητας ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις της αγοράς για ευκολότερες, ταχύτερες, πιο άνετες και φιλικές προς το περιβάλλον εμπειρίες», δήλωσε ο Alain van Groenendael, Πρόεδρος και CEO της Arval. «Η Ridecell είναι ένας πολύ έμπειρος συνεργάτης, ικανός να παρέχει στους πελάτες μας μια πλατφόρμα διαμοιρασμού αυτοκινήτων τελευταίας τεχνολογίας. Πιστεύουμε ότι η Ridecell θα συμβάλει σημαντικά στους στόχους μετασχηματισμού της κινητικότητας της Arval», πρόσθεσε.

Οι νέες υπηρεσίες μέσω της πλατφόρμας διαμοιρασμού Ridecell περιλαμβάνουν:

  • Αδιάλειπτη διαδικασία. Η εμπειρία χρήστη συνδυάζει λύσεις κινητικότητας και μικροκινητικότητας σε ενιαία εφαρμογή κινητού.
  • Εξατομίκευση. Η πλατφόρμα παρέχει ευελιξία υπηρεσιών, καθημερινών λειτουργιών και εσωτερικών δομικών αναγκών.
  • Αποκεντρωμένες κρατήσεις. Το σύστημα επιτρέπει στους εργαζόμενους τη χρήση αυτοκινήτου χωρίς παρέμβαση του υπεύθυνου στόλου.
  • Αυτοματοποιημένες λειτουργίες. Οι πληροφορίες διαχείρισης στόλου επιτρέπουν αυτοματοποιημένες διαδικασίες ροής εργασιών.
  • Βελτιστοποιημένα εργαλεία. Αυτά θα βοηθήσουν τους πελάτες στην επίτευξη των στόχων ΕΚΕ και στη μείωση CO

Το Arval Mobility Hub επωφελείται επίσης της συνεργασίας με τη Ridecell. Η σημασία του κόμβου έγκειται στο ότι συγκεντρώνει διάφορες επιλογές κινητικότητας διαμοιρασμού σε ένα σημείο. Η υπηρεσία που ξεκίνησε πρόσφατα, διατίθεται στις εγκαταστάσεις εταιρικών πελατών της Arval για ευκολότερη πρόσβαση.

«Ο συνδυασμός της πλατφόρμας αυτοματισμού και κινητικότητας στόλου της Ridecell με τις δυνατότητες του στόλου της Arval επιτρέπει καινοτομία και λύσεις στις προκλήσεις κινητικότητας», δήλωσε ο Aarjav Trivedi, Ιδρυτής και CEO της Ridecell. «Βοηθάμε στην κάλυψη των αναγκών για ασφαλή, αξιόπιστη και απρόσκοπτη λύση ψηφιακής κινητικότητας διαμοιρασμού».

Προηγούμενο άρθροΣυνεργασία Stellantis και Crédit Agricole στο leasing
Επόμενο άρθροΟι ταξινομήσεις το 2021 και η πορεία από το 1990 στην Ελλάδα