Ο Alain Van Groenendael, Πρόεδρος και CEO της Arval (αριστερά) και ο Konstantin Sixt, CSO της Sixt SE (δεξιά)

Η Arval, ηγέτης λύσεων full service leasing και νέας κινητικότητας και η Sixt, παγκόσμιος πάροχος υπηρεσιών κινητικότητας υψηλής ποιότητας, ανακοίνωσαν συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας για όλες τις γεωγραφικές περιοχές στις οποίες δραστηριοποιούνται, ξεκινώντας από τη Γερμανία, τη Γαλλία , την Ολλανδία, το Ηνωμένο Βασίλειο και το Βέλγιο.

Η Arval διαχειρίζεται περισσότερα από 1,3 εκατομμύρια οχήματα σε όλο τον κόσμο, ενώ η Sixt, είναι πάροχος ενοικίασης αυτοκινήτων και ευέλικτων υπηρεσιών κινητικότητας σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Η συνεργασία αυτή θα επιτρέψει στην Arval να προσφέρει στους εργαζόμενους των εταιρικών πελατών της και των συνεργαζόμενων εταιρειών πρόσβαση στα προϊόντα Sixt και στο δίκτυό της.

Η νέα προσφορά κινητικότητας της Arval θα περιλαμβάνει τα μακροπρόθεσμα και μεσοπρόθεσμα προϊόντα ενοικίασης της ίδιας, καθώς και τα προϊόντα της Sixt σε τοπική και διεθνή βάση, μέσω των αποκλειστικών διαδικτυακών και κινητών καναλιών της Arval. Παράλληλα, ως μέρος της συμφωνίας, η Sixt θα είναι μεταξύ των προτιμητέων προμηθευτών της δραστηριότητας αντικατάστασης της Arval. Στο μέλλον, οι κοινοί πελάτες θα απολαμβάνουν τις συμπληρωματικές υπηρεσίες αμφοτέρων των εταιρειών.

Η αγορά κινητικότητας είναι ένας από τους πιο δυναμικά αναπτυσσόμενους τομείς της κοινωνίας μας και αποτιμάται περίπου στα 500 δισ. ευρώ παγκοσμίως. Η ζήτηση για προσωπική και ευέλικτη κινητικότητα αυξάνεται συνεχώς. Προκειμένου να αξιοποιηθεί το αναπτυξιακό δυναμικό αυτής της αγοράς, οι ισχυρές συνεργασίες – παράλληλα με τη διεθνοποίηση και την ψηφιοποίηση των επιχειρήσεων – αποτελούν καθοριστικό παράγοντα μελλοντικής επιτυχίας.

Ο Alain Van Groenendael, Πρόεδρος και CEO της Arval, δήλωσε: “Στις αρχές Οκτωβρίου, παρουσιάσαμε το νέο πενταετές στρατηγικό πρόγραμμα της Arval, το Arval Beyond. Με αυτό το νέο σχέδιο, είμαστε πεπεισμένοι πως η παροχή υπηρεσιών κινητικότητας 360° στους πελάτες μας και η δημιουργία ισχυρών συνεργασιών με βασικούς παράγοντες είναι απαραίτητη. Στη Sixt βλέπουμε έναν στιβαρό όμιλο με μια μοναδική ψηφιακή προσφορά, που ξεχωρίζει λόγω υπεροχής των προσφορών και των καινοτομιών του. Αξιοποιώντας τα αντίστοιχα δυνατά μας σημεία, θα είμαστε σε θέση να αναπτύξουμε τις επιχειρήσεις μας και να προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών τα επόμενα χρόνια στις βασικές μας ευρωπαϊκές αγορές”.

Ο Konstantin Sixt, CSO (Chief Sales Officer) της Sixt SE, δήλωσε: “Η Arval αποτελεί μια αξιοσημείωτα επιτυχημένη εταιρεία με εντυπωσιακή ανάπτυξη τα τελευταία πέντε χρόνια. Η Arval και η Sixt είναι πεπεισμένες ότι το μέλλον της κινητικότητας έγκειται στην προσφορά προς τους πελάτες μας ενός ευρέος φάσματος επιλογών κινητικότητας, αντί ενός μεμονωμένου προϊόντος. Η Sixt βλέπει την τρέχουσα κρίση ως ευκαιρία καθορισμού πορείας, ώστε να εξέλθει από αυτήν ακόμα πιο ισχυρή. Αυτό περιλαμβάνει ισχυρές συνεργασίες και γι’ αυτό είμαστε πραγματικά ευτυχείς με αυτήν τη νέα σχέση με την Arval”.

Η συνεργασία σχεδιάζεται να ξεκινήσει λειτουργικά στις αρχές του 2021.

Προηγούμενο άρθροΛογότυπο που εκφράζει το πνεύμα του Stellantis
Επόμενο άρθροΝέο Peugeot e-Expert, ένα e-Van του μέλλοντος