Λογότυπο που εκφράζει το πνεύμα του Stellantis

Η Peugeot S.A. (Groupe PSA) και η Fiat Chrysler Automobiles N.V. (FCA) αποκάλυψαν μόλις το λογότυπο του Stellantis, του νέου ομίλου που θα προκύψει από την κατά 50:50 συγχώνευσή τους.

Το λογότυπο συμβολίζει την πλούσια κληρονομιά των ιδρυτικών εταιρειών του Stellantis και τα μοναδικά συνδυασμένα πλεονεκτήματα του χαρτοφυλακίου 14 μαρκών του νέου ομίλου (στις οποίες περιλαμβάνονται οι μάρκες αυτοκινήτων PeugeotCitroenOpel, DSFiatJeepDodgeRam, Alfa Romeo, Maserati) καθώς και την ποικιλία των επαγγελματικών υπόβαθρων των εργαζομένων της σε όλες τις περιοχές. Μαζί με το όνομα Stellantis – του οποίου η λατινική ρίζα “stello” σημαίνει “φωτίζω με αστέρια” – είναι η οπτική αναπαράσταση του πνεύματος αισιοδοξίας, της ενέργειας και της ανανέωσης μιας διαφορετικής και καινοτόμου εταιρείας, αποφασισμένης να περιλαμβάνεται μεταξύ των νέων ηγετών στην νέα εποχή βιώσιμης κινητικότητας.

Η αποκάλυψη του λογότυπου είναι το τελευταίο βήμα για την ολοκλήρωση του έργου συγχώνευσης, που αναμένεται να πραγματοποιηθεί έως το τέλος του πρώτου τριμήνου 2021, υπό τους συνήθεις όρους οριστικοποίησης. Αυτή συμπεριλαμβάνει την έγκριση των μετόχων αμφοτέρων των εταιρειών κατά τις αντίστοιχες Έκτακτες Γενικές Συνελεύσεις τους καθώς και την ικανοποίηση των αντιμονοπωλιακών και άλλων κανονιστικών απαιτήσεων.

Προηγούμενο άρθρο29 top executives στο Fleet Europe Summit 2020
Επόμενο άρθροΣτρατηγική συνεργασία Arval και Sixt