Οι εκπρόσωποι της ProovStation λαμβάνoυν το Fleet Europe Car Remarketing Award από τον Marcel De Rycker (IWS)

Το Fleet Europe Car Remarketing Award 2019 απονεμήθηκε στην ProovStation. Το βραβείο απονεμήθηκε από τον Marcel De Rycker, Διευθύνοντα Σύμβουλο της International Warranty Solutions.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο gala dinner που έκλεισε το έκτο Fleet Europe Remarketing Forum, στις 6 Νοεμβρίου – μέρος του Fleet Europe Summit (6-7 Νοεμβρίου) στο Estoril της Πορτογαλίας.

Το Fleet Europe Car Remarketing Award απονέμεται σε επιχείρηση του κλάδου που έχει αναπτύξει ένα εξαιρετικά καινοτόμο έργο, προϊόν ή υπηρεσία για διεθνείς επιχειρήσεις remarketing αυτοκινήτων.

Η ProovStation θέτει ένα νέο πρότυπο για την επιθεώρηση των οχημάτων στον τομέα του remarketing με την αυτοματοποίηση της διαδικασίας επιθεώρησης αυτοκινήτων. Πρόκειται για μια αυτοματοποιημένη θύρα διέλευσης, η οποία ανιχνεύει και αναλύει τις ζημιές του οχήματος χρησιμοποιώντας την Τεχνητή Νοημοσύνη και το Blockchain.

Η εταιρεία είναι ο τρίτος κατά σειρά νικητής του βραβείου αυτού. Προηγούμενοι βραβευθέντες είναι η BCA, για την BCA 1Europe Transport, μια γρήγορη και αξιόπιστη λύση για τις διασυνοριακές μεταφορές (2018). Και η RMS Automotive, για τις λύσεις διαχείρισης αποθέματος αυτοκινήτων RMS, που μειώνουν τον κίνδυνο και μεγιστοποιούν την απόδοση της επένδυσης λόγω του λογισμικού διαχείρισης αποθεμάτων (2017).

 

Προηγούμενο άρθροAudi R8 V10 RWD, πιο δυναμικό και εντυπωσιακό
Επόμενο άρθροSmart Mobility: Υποψηφιότητες βραβείων Καινοτομίας και Start-ups