Ο Όμιλος Συγγελίδη επεκτείνει την δραστηριότητά του στο After Sales. Έτσι, σε συνεργασία με το Group PSA, επενδύει στην ανάπτυξη του διεθνούς δικτύου Euro Repar Car Service στη χώρα μας. 

Η Euro Repar Car Service ανήκει στo Group PSA, έναν από τους σημαντικότερους πρωταγωνιστές στο χώρο του αυτοκινήτου σε παγκόσμιο επίπεδο τόσο στην κατασκευή όσο και τεχνική υποστήριξη οχημάτων.

Στα  συνεργεία του δικτύου  Euro Repar Car Service πραγματοποιούνται εργασίες συντήρησης και επισκευής οχημάτων όλων των μαρκών, αποτελώντας σημείο αναφοράς για τους κατόχους αυτοκινήτων ανά τον κόσμο. Το δίκτυό της εταιρείας αποτελείται από χιλιάδες ανεξάρτητους επισκευαστές, οι οποίοι εντάσσονται στο στρατηγικό πλάνο «Push to Pass» του Group PSA.

Το πλάνο αυτό στοχεύει κυρίως στην αύξηση του κύκλου εργασιών των συμβεβλημένων συνεργατών, τη διεύρυνση του πελατολογίου και την ενδυνάμωση της σχέσης εμπιστοσύνης με τους πελάτες τους. Στο After Sales, αυτό μεταφράζεται στη φιλοσοφία της εταιρείας, που όπως δηλώνει είναι “Nα ανταποκριθούμε στις προσδοκίες όλων των πελατών, ανεξάρτητα από την αγοραστική τους δύναμη, τη μάρκα και την ηλικία του οχήματός τους”.

Η στρατηγική αυτή βασίζεται στην παροχή μιας πλήρους γκάμας ανταλλακτικών με την επωνυμία Eurorepar, ενός ιδιαίτερα ανταγωνιστικού δικτύου multibrand επισκευαστών παγκόσμιας εμβέλειας αλλά και πρωτοπόρου συστήματος διανομής ανταλλακτικών.

Τα συνεργεία του Δικτύου Euro Repar Car Service, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας,  απευθύνονται σε πελάτες που αναζητούν μεν την οικονομικότερη λύση για τη συντήρηση και την επισκευή του οχήματός τους, αλλά χωρίς συμβιβασμούς σε θέματα ποιότητας ανταλλακτικών και παρεχόμενων υπηρεσιών, προσφέροντας:

  • Άμεση και φιλική εξυπηρέτηση, ειλικρίνεια και διαφάνεια στις πραγματοποιηθείσες εργασίες.
  • Διασφάλιση που παρέχει μια διεθνούς αναγνωρισιμότητας μάρκα η οποία υποστηρίζεται από το Group PSA.
  • Σιγουριά ότι οι απαιτούμενες εργασίες θα πραγματοποιηθούν άμεσα χάρη στις δυνατότητες που προσφέρει το σύστημα διανομής  ανταλλακτικών που υποστηρίζει το Euro Repar Car Service.
  • Διετή εγγύηση για ανταλλακτικά και εργασία.
  • Σχέση ποιότητας / τιμής που αποτελεί σημείο αναφοράς για όλη την αγορά του αυτοκινήτου.
  • Πληρέστατη και άμεσα διαθέσιμη γκάμα των ανταλλακτικών, τα οποία είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες επισκευής και συντήρησης οχημάτων ηλικίας μεταξύ 3 και 20 ετών.

Την επένδυση και ανάπτυξη της Euro Repar Car Service στην Ελλάδα ανέλαβε η εισαγωγική AIGLON Α.Ε, μέλος του Ομίλου Συγγελίδη, με πρωταγωνιστικό ρόλο στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου όντας μια από τις κορυφαίες χώρες-εισαγωγείς του Group PSA.

Στόχος της εταιρείας είναι, μέχρι τα τέλη του 2020, το Δίκτυο Euro Repar Car Service να αποτελείται από περισσότερα των 100 σημεία Τεχνικής Εξυπηρέτησης, με πανελλαδική κάλυψη. Με τον τρόπο αυτό η Ελλάδα θα συμβάλλει καθοριστικά στην ανάπτυξη του Δικτύου σε διεθνές επίπεδο, ώστε μέχρι τότε να έχει συμπληρωθεί ο συνολικός αριθμός 10.000 σημείων Τεχνικής Εξυπηρέτησης παγκοσμίως, σύμφωνα με τον  στρατηγικό στόχο του Group PSA.

Το Δίκτυο αποτελείται σήμερα από περισσότερα των 3.000 Σημεία Τεχνικής Εξυπηρέτησης σε 19 χώρες: Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Πορτογαλία, Ιταλία, Γερμανία, Βέλγιο, Ολλανδία,  Πολωνία, Ρωσία, Λευκορωσία, Ελλάδα, Τουρκία, Αλγερία, Κίνα, Βραζιλία, Αργεντινή, Βουλγαρία και Τυνησία.

Προηγούμενο άρθροΗ Κίνα μελετά το ενδεχόμενο μείωσης του φόρου στα αυτοκίνητα στο 5%
Επόμενο άρθροΠαρουσιάστηκε ο πλοηγός GreenYourMove